GS'l?lar i?erideki ma?ta iyice bilenir bunlara, biz hi? kar??mayal?m abi bunlar?n kavgas?na.Yesinler birbirlerini.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermahmut uslu : "ligde bir galibiyete 1 milyon y?z bin lira geliyor, kupadan 100 bin karde?im t?heaa"
Ulan T?rkiye Kupas? bu T?rkiye. Sen kimsin t?heea m?heea k???ms?yorsun...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ahsen bizim Ba?kan'?n hakk?m?z? korumas?n? isterdim.?u azizenin s?ylediklerini gs ile ilgili Fikret orman?n s?ylemesini isterdim ama sanki b?yle daha iyi oldu bunlar birbirlerini yerken biz aradan s?yr?l?r gideriz.
Aman kar??mayal?m, aradan s?yr?lal?m.
Tam k???k kurum psikolojisi. Aman ha. ?ok tehlikeli laflar bunlar
Yorum Yap
-
Erman Toro?lu, benim y?netti?im ve yar?da kalan Trabzon - Be?ikta? ma??n? bi ara?t?rs?nlar, benim a?z?m? a?t?rmas?nlar diyor..
Gs y?neticisi Ergun G?rsoy'a sorsunlar diyor....
Neler d?nd? diyor...
Anlatt?rmas?nlar diyor..
Ulan biriniz de ADAM olun bir kere be.
?IKIN ANLATIN ULAN B?R KERE DE.
HERKES HER ?EY? ??RENS?N!
B?R KERE DE ANLATIN NE OLDU?UNU!
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermahmut uslu : "ligde bir galibiyete 1 milyon y?z bin lira geliyor, kupadan 100 bin karde?im t?heaa"
Tek ma? elemasyon olmamas?, b?y?k tak?mlar?n seri ba?? olmas?, tak?mlar?n ma?lara yedek kadroyla ??kmas?, maddi olarak oyuncular?n primlerini bile kar??layamamas? vs. vs.
T?rkiye Kupas? de?il mesele i?erikle alakal? yani. Kimsenin haddi de?il senin d???nd???n ?ey
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUleyn Aziz, de?i?tirdin g?ndemi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermahmut uslu : "ligde bir galibiyete 1 milyon y?z bin lira geliyor, kupadan 100 bin karde?im t?heaa"
Tek ma? elemasyon olmamas?, b?y?k tak?mlar?n seri ba?? olmas?, tak?mlar?n ma?lara yedek kadroyla ??kmas?, maddi olarak oyuncular?n primlerini bile kar??layamamas? vs. vs.
T?rkiye Kupas? de?il mesele i?erikle alakal? yani. Kimsenin haddi de?il senin d???nd???n ?ey
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sebep ?
Ama T?rkiye Kupas? ger?ekten gereksiz bi organizasyon gibi geliyor banada.
Mesela fb ma??ndan ?nce t?rkiye kupas? ma?? var diyelim.
As kadroyla ??kmay? istemem.
Yada konya ma??nda Gomez Atiba falan sakatlansa.. Allah korusun de?mez yani
Yorum Yap
-
Aslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus Sercan Y?ld?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen ?ahsen bizim Ba?kan'?n hakk?m?z? korumas?n? isterdim.?u azizenin s?ylediklerini gs ile ilgili Fikret orman?n s?ylemesini isterdim ama sanki b?yle daha iyi oldu bunlar birbirlerini yerken biz aradan s?yr?l?r gideriz.
Aman kar??mayal?m, aradan s?yr?lal?m.
Tam k???k kurum psikolojisi. Aman ha. ?ok tehlikeli laflar bunlar
Yorum Yap
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sebep ?
Ama T?rkiye Kupas? ger?ekten gereksiz bi organizasyon gibi geliyor banada.
Mesela fb ma??ndan ?nce t?rkiye kupas? ma?? var diyelim.
As kadroyla ??kmay? istemem.
Yada konya ma??nda Gomez Atiba falan sakatlansa.. Allah korusun de?mez yani
Yorum Yap
Yorum Yap