Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
SONU?: Fenerbah?e o g?nden beri Deniz Ate? Bitnel'in y?netti?i hi? bir ma?? kaybetmedi. Bitnel, sar? lacivertli ekibin rakiplerine birer k?rm?z? kart ??kard?.
Yorum Yap
-
Futbolun en kirli ve b?t?n sistemi bozan yan? hakem kurullar?d?r. ?st kurullarda de?il sonu?ta oradakilerde tabandan gelme. Bu ?lkede futbolu temizlemek istiyorsan?z ?ncelikle il hakem kurullar?n? standart ve d?r?st bir hale getirmeniz gerek. O bizim ?ocuk bu ?unun yi?eni vs diye ite kaka klasman atlat?lan adamlarla en fazla bu kadar oluyor. 4 senemi verdim alt kategori hakemli?ine s?rf futbol sevgimden girdim i?e, hi? tan?d???m yoktu hi? de toplant? ?ncesi sonras? e?itmenleri kurul ?yelerini falan yalamad?m sonu? olarak 4 senede g?zlemcili 10 ma?a ya ??kt?m ya ??kmad?m. G?zlemcisiz ma?larda bir ?ey ifade etmez al oyalan demenin kibarcas?. G?zlemci raporlar?m da hep ?st kategori i?in yeterli deniyordu, 8.3'den a?a?? puan almad?m ama o ?st kategori d?rt senede hi? gelmedi ?arklar?n alt taraflar? ?ok pis ?yle b?yle de?il.
Yorum Yap
-
Bu t?r olaylara hangi a??dan bak?ld??? ?nemli, ma?lar?m?z ertelendi diye herkes strese girmi? :d
E?er o ma?lar ertelenmeseydi, emin olun en az birisini kazanamazd?k. Hatta belki ikisini de.
Bizim i?in bu ma?lar?n ertelenmesi b?y?k ?ans, bozuk zeminde rakibe ?st?nl?k kurmam?z ?ok zor ??nk?. O y?zden ben ?ansl? oldu?umuzu d???n?yorum.
2. yar?ya ba?larken 17 ma??m?z vard?, yine 17 ma??m?z var ve biz bu ma?lar? Fener'in puan kaybetmeyece?ini d???nerek oynamayacak m?yd?k ?
Bence de?i?en hi?bir ?ey yok, bo?una evham yapmay?n.
Ayr?ca bu ?ekilde hakemle kazanmalar? da onlar ?zerinde de bask? olu?turacakt?r. Biz yeter ki ilk yar?daki gibi s?k? ve dik dural?m.
Yorum Yap
-
Be?ikta?'? ?ampiyon yapacaklar diye alg? yarat?yorlard?. Son ma?lardan sonra bir taraflar?na ka?t? alg? operasyonlar?, T?rkiye g?rd? ne dolaplar d?nd???n?. Ahmet ?akar bile bu konular? konu?uyorsa var?n siz d???n?n gerisini. Bu ezik taraftarda ofsayttan gol atarsak Be?ikta? da??l?r modunda. Allah?m iyi ki Be?ikta?'l?y?m. ?eref ve haysiyetimle ?ampiyon olam?yorsam olmayay?m...
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
SONU?: Fenerbah?e o g?nden beri Deniz Ate? Bitnel'in y?netti?i hi? bir ma?? kaybetmedi. Bitnel, sar? lacivertli ekibin rakiplerine birer k?rm?z? kart ??kard?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolun en kirli ve b?t?n sistemi bozan yan? hakem kurullar?d?r. ?st kurullarda de?il sonu?ta oradakilerde tabandan gelme. Bu ?lkede futbolu temizlemek istiyorsan?z ?ncelikle il hakem kurullar?n? standart ve d?r?st bir hale getirmeniz gerek. O bizim ?ocuk bu ?unun yi?eni vs diye ite kaka klasman atlat?lan adamlarla en fazla bu kadar oluyor. 4 senemi verdim alt kategori hakemli?ine s?rf futbol sevgimden girdim i?e, hi? tan?d???m yoktu hi? de toplant? ?ncesi sonras? e?itmenleri kurul ?yelerini falan yalamad?m sonu? olarak 4 senede g?zlemcili 10 ma?a ya ??kt?m ya ??kmad?m. G?zlemcisiz ma?larda bir ?ey ifade etmez al oyalan demenin kibarcas?. G?zlemci raporlar?m da hep ?st kategori i?in yeterli deniyordu, 8.3'den a?a?? puan almad?m ama o ?st kategori d?rt senede hi? gelmedi ?arklar?n alt taraflar? ?ok pis ?yle b?yle de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk pozisyona penalt? diyenler topal'?n gomez'i indirmesine ne penalt?s? diyordu. vay arkada?
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolun en kirli ve b?t?n sistemi bozan yan? hakem kurullar?d?r. ?st kurullarda de?il sonu?ta oradakilerde tabandan gelme. Bu ?lkede futbolu temizlemek istiyorsan?z ?ncelikle il hakem kurullar?n? standart ve d?r?st bir hale getirmeniz gerek. O bizim ?ocuk bu ?unun yi?eni vs diye ite kaka klasman atlat?lan adamlarla en fazla bu kadar oluyor. 4 senemi verdim alt kategori hakemli?ine s?rf futbol sevgimden girdim i?e, hi? tan?d???m yoktu hi? de toplant? ?ncesi sonras? e?itmenleri kurul ?yelerini falan yalamad?m sonu? olarak 4 senede g?zlemcili 10 ma?a ya ??kt?m ya ??kmad?m. G?zlemcisiz ma?larda bir ?ey ifade etmez al oyalan demenin kibarcas?. G?zlemci raporlar?m da hep ?st kategori i?in yeterli deniyordu, 8.3'den a?a?? puan almad?m ama o ?st kategori d?rt senede hi? gelmedi ?arklar?n alt taraflar? ?ok pis ?yle b?yle de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbolun en kirli ve b?t?n sistemi bozan yan? hakem kurullar?d?r. ?st kurullarda de?il sonu?ta oradakilerde tabandan gelme. Bu ?lkede futbolu temizlemek istiyorsan?z ?ncelikle il hakem kurullar?n? standart ve d?r?st bir hale getirmeniz gerek. O bizim ?ocuk bu ?unun yi?eni vs diye ite kaka klasman atlat?lan adamlarla en fazla bu kadar oluyor. 4 senemi verdim alt kategori hakemli?ine s?rf futbol sevgimden girdim i?e, hi? tan?d???m yoktu hi? de toplant? ?ncesi sonras? e?itmenleri kurul ?yelerini falan yalamad?m sonu? olarak 4 senede g?zlemcili 10 ma?a ya ??kt?m ya ??kmad?m. G?zlemcisiz ma?larda bir ?ey ifade etmez al oyalan demenin kibarcas?. G?zlemci raporlar?m da hep ?st kategori i?in yeterli deniyordu, 8.3'den a?a?? puan almad?m ama o ?st kategori d?rt senede hi? gelmedi ?arklar?n alt taraflar? ?ok pis ?yle b?yle de?il.
Yorum Yap
Yorum Yap