Tak?ma g?venim tam, farketmez ertelensin ma?lar zaman? gelince vurup ge?ece?iz. Bu havada bu zeminlerde oynamamak oynamaktan ?ok daha hay?rl?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon fenerbahce
Daha fazla umutlanmaya gerek yok, hayal kirikligi daha buyuk oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon fenerbahce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSampiyon fenerbahce
Fenerin oynadigi futbola gore boyle dusunmuyorum herhalde..
Biz futbolu sahada oynamaya calisiyoruz onlar saha disinda.
Duzen bu, medya tfh mhk herkes ve hersey aziz icin calistigi belli.
Hem pes etmekmi? Ne pes etmesi? Biz renkli degiliz. Gazozuna mac olsa bile isyerinden izin alir izleriz, aklim ereli gordugum sampiyonluk sayisi 2 dolabimdaki forma sayisi 29.
Diyorumki isteyen sampiyon olabilir bu saatten sonra, yillardir nasil Ayhan abinin de dedigi gibi maglubiyetten bile keyif alabiliyorsak, Besiktas sahaya insin topunu oynasin kulaklarim tribunde olur o da bana Yeter.
Her hafta bu sefer rakibimizle oynayacak takimda kimler cezali, hangi kaleci kadro disi, hangi pozisyon kirmizi penalti ofsayt diye sinir olmak istemiyorum.
Bu saatten sonra Besiktas maclari disinda turk futbolu ile ilgilenmek istemiyorum.
Yorum Yap
-
Aziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
SONU?: Fenerbah?e o g?nden beri Deniz Ate? Bitnel'in y?netti?i hi? bir ma?? kaybetmedi. Bitnel, sar? lacivertli ekibin rakiplerine birer k?rm?z? kart ??kard?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
SONU?: Fenerbah?e o g?nden beri Deniz Ate? Bitnel'in y?netti?i hi? bir ma?? kaybetmedi. Bitnel, sar? lacivertli ekibin rakiplerine birer k?rm?z? kart ??kard?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAziz Y?ld?r?m: D??ar?daki Kas?mpa?a ma??na Deniz Ate? Bitnel gibi gen? bir hakemi verdiler. Versenize i?erideki ma?lara da bu gen? hakemleri. (30 Eyl?l 2015)
ama gs nin ona ya?att??? ac?lar? ?mr? boyunca unutamaz herhalde.
yani ?u gs den nefret ederim ama aziz e yasattiklarindan dolayi bazen iyi ki varlar diyorum. .
2003 -2004 sezonunu unutam?yorum. .Aziz e etti?im beddualar?n haddi hesabi yok.
Ho? bi 5 ay icerde yatti ama ona kar?? kinim sonmedi hala..D?nya g?z?yle rezil ol?unu
G?r?r?m in?aallah
Yorum Yap
Yorum Yap