Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAminu Omar'? ?ok be?endim.Adam daha 20 ya??ndaym??.Bu sezon g?z?m ?st?nde olacak bu arkada??n.
http://www.transfermarkt.com.tr/amin...spieler/262688
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzonspor'a kar?? 10 ki?i ile ileri ??kmak yerine beraberli?i korumak gerekiyordu, her puan de?erli yeterki kaybetme
1 ma? kaybederiz 10 ma? kazan?r?z.
Tak?m savunma yapamad???ndan h?cum oynamak zorunda kal?yor.
Yorum Yap
-
Duygusal m? bak?yorum bilmiyorum ama bu hafta bizim ve di?er 2 tak?m?n ma?lar?n? 90 dakika izledim.Be?ikta? her t?rl? ?u oynanan futbollarla bu ligi g?t?rmesi laz?m.Allah sonunu bizler i?in iyi yaps?n.Ne Gs ne Fb ?u ligte ?ampiyon olmay? hak etmiyor.Bana g?re e?er futbol adaleti var ise bu sezon Be?ikta? fb aras?nda bir ?eki?me ya?an?r.Sonunda g?len umar?m biz oluruz.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Oztuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya i?te bu sjne?derin yapt???n? q17 veya gokhan yap?nca k?rm?z? oluyor, bunlara ??km?yor. sosyal medayadan y?klenmemiz laz?m bu t?r durumlar? s?rekli g?ndemde tutmak laz?m.
Sonra "BE??KTA?LILAR hep b?yle yeaa! Hep hakemden ?ikayet yeaaa" diyen gev?ek a??zl?lar kar?? elimizde kap? gibi delil olsun.
Adminler! Ayarlay?n bunlar?
Yorum Yap
-
Aslı Bu?rahan G?rsu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDuygusal m? bak?yorum bilmiyorum ama bu hafta bizim ve di?er 2 tak?m?n ma?lar?n? 90 dakika izledim.Be?ikta? her t?rl? ?u oynanan futbollarla bu ligi g?t?rmesi laz?m.Allah sonunu bizler i?in iyi yaps?n.Ne Gs ne Fb ?u ligte ?ampiyon olmay? hak etmiyor.Bana g?re e?er futbol adaleti var ise bu sezon Be?ikta? fb aras?nda bir ?eki?me ya?an?r.Sonunda g?len umar?m biz oluruz.
Yorum Yap
Yorum Yap