Aziz ?lmedik?e T?rk futbolunda en ufak bir ilerleme olmaz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hakem olay?n?n ?imdiden ??kmas? son haftalarda ??kmas?ndan iyidir bir nebze, 1-2 ma? daha hakem hatas? olur ama daha sonra r?zgar tersine d?ner. Biz bu d?nen oyunlarla her sene m?cadele ediyoruz, erkenden olmas? bizim birlik olarak r?zgar? arkam?za almam?za bir f?rsatta verdi. Ne olursa olsun iki iyi transferle bu sene ?ok rahat ?ampiyon olaca??z. Yeter ki umutsuzlu?a kap?lmayal?m.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence hakem olay?na cok tak?l?yoruz..Bizim ?u yazd?klar?mizin benzerlerini fb lilerde yaz?yor. .
Hakem k?t? niyetli olsa ilk pozisyonda penalt?yi verirdi. .hem bu kadar konu?ulmazd? da...fb ye verdi?i penalti pozisyonunu cozemedi bana g?re, ilk pozisyonunda etkisinde kal?p penaltiyi verdi..Emre aya??n? ?ekmeye ?al???rken Nani tak?ld?. Hakem Emre ayak takt? diye yorumlad? san?r?m. .
Topal in pozisyonunda sacmaladi resmen.onun izah? yok..
Ben bu t?r tarz pozisyonlardan ziyade fb nin bu kadar faul yapip bu kadar az kart gormesine tak?l?yorum. .Ayrica rakipleri onlar?n yar?s? kadar faul yapmam??ken nerdeyse her pozisuona sari g?r?yorlar..
Yani hakemler fb nin maclarini yillardir bu ?ekilde y?netiyor. .bu ne ilk ne de son olacak..
onun i?in diyorum takmay?n kafaniza hakemi bu kadar.
.B?t?n camiaya yans?yor bu psikoloji ..
??kaca??z topumuzu oynayaca??z gerisini Allah a b?rakaca??z. .??nk? Aziz gibilerinin hakk?ndan ancak o gelir. .bi son dk ?ampiyonlugu kaybetmeyi ?zlemi? anla??lan
ha somut ad?m atilsin..bunu taraftar mi yapar yonetim mi yapar bilemiyorum. .ama b?yle her hakem hatas?n? kafaya takarak kendimize zarar veriyoruz. .
fb ge?en sezonda bir s?r? bele? penalt? ald?. .Sonu? gs ?ampiyon oldu. ..haram penalt?lar ve puanlar genelde gs ye yar oluyor. .fb nin ise burnundan geliyor. .son dk ?ampiyonluk kacirmalar ?ike vs...onun i?in Allah b?y?k diyorum .E?er ?ampiyonlugu hak ediyorsak Allah nasip eder in?aallah. .
Yorum Yap
-
Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfer topici nerde?
GT-I9301I cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Osman Sarak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerefsiz ntv spor serefsiz Mehmet Demirkol alay?n?z? opeyim !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNtvsporda feneri akliyorlar suan. Demirkola gore penaltiymis pozisyon
Yorum Yap
-
Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfer topici nerde?
Yorum Yap
-
Aslı Osman Sarak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfer topici nerde?
Yorum Yap
-
Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTransfer topici nerde?
Yorum Yap
Yorum Yap