Aslı Kaan Karag?z tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMehmet topalla gokhanin bi pozisyonu vard? ge?en sene kadikoyde ondelerdi rakip bast?r?yor bunlar son dakikalarda vakit ge?irmek istiyor bi pozisyon oldu ikiside sahan?n disinda sakatl?k ge?iriyordu s?r?nerek sahan?n i?ine girdiler oyun ba?lamas?na diye o pozisyonda anlad?m bunlar?n karakterini...
Aynen bak sende hatirlamissin vine i vard? hatta..
Yorum Yap
-
Alper Ulusoy i?yerime geldi bir iki kez, bir daha gelirse bir ?ift laf?m var kendisine. daha ?nce tolga ?zkalfa'ya da bir ?ift laf etmi?tim geldi?inde bir daha gelmedi hakem Alper Ulusoy yetersiz ve i?ini iyi yapam?yor bence, fazla ?srar etmesinin anlam? yok daha ba?ar?l? olabilece?i bir sekt?re ge?meli.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lker Ya?c? diyor ki; Eskisehir ne oynad? da hakem diyor. Alg? ?ok fena baslad?. Yani Es es iyi top oynamazsa verin penalt?y? k?rmiz?yi. I?te bunlarda yorumcu...
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlper Ulusoy gibi fanatiklere bu ligte mac yonettiriyorlar resmen. Periera bile bu kadar art niyetli yonetemezdi ma??. Vodafone Arena'ya da bekleriz fanatik fenerli Alper Ulusoy...
Abi gelse ne olacak ki, yine olan bize olacak..
Ben diyorum, bir transfer yapacaks?n sa?lam Boks?r falan. Ma??n son dakikas? oyuna sokacaks?n, Hakemi komal?k edecek orada. G?r e?lenceyi o zaman. Bakal?m bir daha ??kabiliyorlar m? ma?a b?yle gev?ek gev?ek...
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPa?a,Moskova,Bursa (D),Moskova( D) Biz,Kayseri,Gs (D) Bu d?nemde ne kadar ?ok puan kaybederlerse o kadar iyi ??nk? sonlara do?ru tak?mlar kolayla??yor.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlper Ulusoy gibi fanatiklere bu ligte mac yonettiriyorlar resmen. Periera bile bu kadar art niyetli yonetemezdi ma??. Vodafone Arena'ya da bekleriz fanatik fenerli Alper Ulusoy...
Abi gelse ne olacak ki, yine olan bize olacak..
Ben diyorum, bir transfer yapacaks?n sa?lam Boks?r falan. Ma??n son dakikas? oyuna sokacaks?n, Hakemi komal?k edecek orada. G?r e?lenceyi o zaman. Bakal?m bir daha ??kabiliyorlar m? ma?a b?yle gev?ek gev?ek...
Yorum Yap
Yorum Yap