bu rezalet ned?r b?yle daha ?lk mactan baslad?lar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEski?ehir ba?kan? kukruyor ntvde
Verdi yeti?tirdi hakeme, mhkye, federasyona sert bi sekilde ba??rarak ...
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEski?ehir ba?kan? kukruyor ntvde
Verdi yeti?tirdi hakeme, mhkye, federasyona sert bi sekilde ba??rarak ...
Yorum Yap
-
Bizim Osmanl? ma??nda bunu vermedi ?eref Yoksunu Alper Ulusoy
https://pbs.twimg.com/media/CZBWI_PWkAAggIc.jpg
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?erefsiz ahlaks?z sikecikeri kadikoyde sevmedikce(!) benim icim sogumaz ..!!!
Yorum Yap
-
Aslı Kaan Karag?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermehmet topal yaz?klar olsun. sana "efendi" dedi?im g?nler i?in kendimi keriz gibi hissediyorum...
para m? de?i?tirdi, forma m? ??zemedim
Yorum Yap
-
Aslı Kaan Karag?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermehmet topal yaz?klar olsun. sana "efendi" dedi?im g?nler i?in kendimi keriz gibi hissediyorum...
Yorum Yap
-
Mehmet topalla gokhanin bi pozisyonu vard? ge?en sene kadikoyde ondelerdi rakip bast?r?yor bunlar son dakikalarda vakit ge?irmek istiyor bi pozisyon oldu ikiside sahan?n disinda sakatl?k ge?iriyordu s?r?nerek sahan?n i?ine girdiler oyun ba?lamas?na diye o pozisyonda anlad?m bunlar?n karakterini...
Yorum Yap
Yorum Yap