Burada boffen iyi kaleci alalim diyenler vardi tolgayi aratmayacagini gosterdi tolgayla degistirelim
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradam kenara geldi bende tedavi olacak zannetttim at?lm?? neden at?ld? bilen var m? ? spikersiz izliyorum.
mehmet topala sar? kart verdi sonra ne oldu
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma??n ertelenmesi k?t? oldu ya .
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma??n ertelenmesi k?t? oldu ya .
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma??n ertelenmesi k?t? oldu ya .
Yorum Yap
-
Aslı Ismail Aydin Ertop tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma??n ertelenmesi k?t? oldu ya .
Yorum Yap
-
adamlar gol yeme?i b?rak pozisyon vermiyorlar. Bir ?ekilde de gol at?yorlar ve kazan?yorlar. Bu ger?ekten bizim i??n s?k?nt?.
bizde de sorun leblebi gbi rakibie pozisyon vermemiz.
adamlar iyi oynamasada oyunu kitleyip gol buluyor
biz iyi oynuyoruz ama oyunu kitleyemiyoruz ve hert?rl? yiyoruz.
bu ?artlarda ivme maalesef fenerden yana. birde onlar?n sahas?nda oynayaca??z bir ma? var.
Yorum Yap
-
Verilen penaltida nani noluyor diye bakiyor
Eses kirmizisinda mehmet topal naptim diyor sariyi kendisi gordugunu dusunerek ki ayagina basti eseslinin.
Artik mhkye mi yururuz tffye mi bilmiyorum ama hemen bu hafta yurumezsek olasi ilerdeki Besiktas dogranmasinsa bisey diyecek hakkimiz olmaz.
Son sampiyonlugumuzda biz bu oyunu bozacagiz diye protesto ettik k?lndeki tff binasina gittik bunlara Besiktas sahipsiz olmadigini hatirlatmazsak daha cok kollanirlar
Yorum Yap
Yorum Yap