Osmanl? ma?? ve bu ma?.Bu hakemin niyeti ve taraf? ?ok net belli.Y?netim ??kacak hakk?n? arayacak.Arayam?yorsa bu i?i yapmayacak,yeter ya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradam kenara geldi bende tedavi olacak zannetttim at?lm?? neden at?ld? bilen var m? ? spikersiz izliyorum.
mehmet topala sar? kart verdi sonra ne oldu
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Allah belan?z? versin
Yorum Yap
-
Aslı Evrem Elag?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Allah belan?z? versin
Sent from my iPhone using Tapatalk
sonra bilmemneyi bol denen yalama yav?aklar ??k?p be?ikta? hakemler sayesinde lider diyor
y?netim kaleci ve stoper almazsa biz ?ampiyon olamay?z
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradam kenara geldi bende tedavi olacak zannetttim at?lm?? neden at?ld? bilen var m? ? spikersiz izliyorum.
mehmet topala sar? kart verdi sonra ne oldu
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim ma??n ertelenmesi k?t? oldu ya .
Yorum Yap
-
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Evrem Elag?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Allah belan?z? versin
sonra bilmemneyi bol denen yalama yav?aklar ??k?p be?ikta? hakemler sayesinde lider diyor
y?netim kaleci ve stoper almazsa biz ?ampiyon olamay?z
Bizimkilerinde ??k?p masaya yumru?u vurmalar? laz?m!
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Alper Ulusoy bizim hic ma??m?z? y?netti mi. Bu adam? takip edelim, y?netti?i ma?lar? bulun ne olur...
Yorum Yap
Yorum Yap