??imden ?ok pis beddualar ge?iyorda elim gitmiyor yazmaya .
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ele ?arpan pozisyonda penalt?y? verse eski?ehir yine geri d?nebilirdi,ama b?yle penalt? verince adamlarda bitiyor kafa olarak hatta 4 tanede sar? verdi adamlara t?m direncini bitirdi.Bunlar?n sebebi adamlar?n y?neticilerinin bu lige g?re ba?ar?l? politikas?d?r, ilk penalt?y? veremeyince kafas? tak?l?yor alperin diyor ki ulan bu mahmut uslu aziz y?ld?r?m beni s?rg?ne g?nderir ne g?rev kal?r i?,telafi edip kurtar?yor bunlar?, bizim osmanl? ma??nda ayn? hakem bariz penalt?y? es ge?ip pi?kin pi?kin devam edebiliyor sebebi metin albayrak gibi sakin yumu?ak adamlar?n y?neticilik yap?p bu adi heriflerin arkas?nday?z a??klamas? yapmas?,bu senede ?ampiyon olamayal?mda bakal?m sizin arkan?zda kim olucak
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ?nceki pozisyona ke?ke penalt? verseydi dedim ??nk? 1 hafta uslu a?layacakt? sora hakem resmen penalt? uydurdu. Bir halt oynad?klar? yok ama Eses le? gibi tak?m umudum da yok.
Angutlarin siteye baktim hepsi buz gibi penalti diyor penalti degil diyen var ona giydiriyorlar
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterele ?arpan pozisyonda penalt?y? verse eski?ehir yine geri d?nebilirdi,ama b?yle penalt? verince adamlarda bitiyor kafa olarak hatta 4 tanede sar? verdi adamlara t?m direncini bitirdi.Bunlar?n sebebi adamlar?n y?neticilerinin bu lige g?re ba?ar?l? politikas?d?r, ilk penalt?y? veremeyince kafas? tak?l?yor alperin diyor ki ulan bu mahmut uslu aziz y?ld?r?m beni s?rg?ne g?nderir ne g?rev kal?r i?,telafi edip kurtar?yor bunlar?, bizim osmanl? ma??nda ayn? hakem bariz penalt?y? es ge?ip pi?kin pi?kin devam edebiliyor sebebi metin albayrak gibi sakin yumu?ak adamlar?n y?neticilik yap?p bu adi heriflerin arkas?nday?z a??klamas? yapmas?,bu senede ?ampiyon olamayal?mda bakal?m sizin arkan?zda kim olucak
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z antuda ki mallar?n hepsi net penalt? diyor, bu salaklarla ayn? futbolu izliyoruz i?te...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ?nceki pozisyona ke?ke penalt? verseydi dedim ??nk? 1 hafta uslu a?layacakt? sora hakem resmen penalt? uydurdu. Bir halt oynad?klar? yok ama Eses le? gibi tak?m umudum da yok.
Angutlarin siteye baktim hepsi buz gibi penalti diyor penalti degil diyen var ona giydiriyorlar
Yorum Yap
Yorum Yap