Mhk: Hakemler artik kolay duduk calmayacak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş?u penalt?y? g?rd?kten sonra n?beti b?rakt?m. Gerek yok. ?zmeyin kendini bo?una. Allah b?yle d?zenin belas?n? versin.
G?ntekin:2. Yar? ne olur?
R?dvan:Hakem arkada? ne isterse o olur.
R?dvan bile rezaleti kabul etti
ST25i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Yorum Yap
-
artik sahada hakemleri yaptiklarina hic takilmiyorum, senaryo ve bunu oynayanlar hic degismiyor. ayni hareket fener ceza sahasinda olsa yerdeki adam top gectikten sonra ayagini kaldirdigi icin tehlikeli hareketten sari yerdi. bu duzen boyle, ne yapacaksin elden ne gelir.
bu yuzden izliyoruz bizde
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNTV Yuzde Yuz futbol programinda ilginc bir sey yasandi: Ridvan hakeme salliyordu ki yayin birden reklama girdi. FB lobisi sampiyonluk icin cok kararli.
Yorum Yap
-
Aslı Bora K?ken tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş?u penalt?y? g?rd?kten sonra n?beti b?rakt?m. Gerek yok. ?zmeyin kendini bo?una. Allah b?yle d?zenin belas?n? versin.
G?ntekin:2. Yar? ne olur?
R?dvan:Hakem arkada? ne isterse o olur.
R?dvan bile rezaleti kabul etti
ST25i cihaz?mdan Tapatalk 2 ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ?nceki pozisyona ke?ke penalt? verseydi dedim ??nk? 1 hafta uslu a?layacakt? sora hakem resmen penalt? uydurdu. Bir halt oynad?klar? yok ama Eses le? gibi tak?m umudum da yok.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ?nceki pozisyona ke?ke penalt? verseydi dedim ??nk? 1 hafta uslu a?layacakt? sora hakem resmen penalt? uydurdu. Bir halt oynad?klar? yok ama Eses le? gibi tak?m umudum da yok.
Yorum Yap
Yorum Yap