Fb bu taktik anlay??la devam ederse 2. yar? a??k ara ?ampiyon oluruz.Eskisehir'de patlarlar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre G?ral k?rm?z? g?rm?? rakibe dirsek atarak. Eski?ehir ve Mersin bana g?re gitti art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre G?ral k?rm?z? g?rm?? rakibe dirsek atarak. Eski?ehir ve Mersin bana g?re gitti art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre G?ral k?rm?z? g?rm?? rakibe dirsek atarak. Eski?ehir ve Mersin bana g?re gitti art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre G?ral k?rm?z? g?rm?? rakibe dirsek atarak. Eski?ehir ve Mersin bana g?re gitti art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener m?kemmel savunma yap?yor 13 gol yemi? biz Tolga ile beraber 18 DDDDDDD
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizim ma?a kadar fenerin antalya ve bursa deplasmanlar? ve i?eride kas?mpa?a gibi zorlu ma?lar? var yeterki biz tak?lmayal?m kad?k?ye 3 veya 4 puan ?nde gideriz
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre G?ral k?rm?z? g?rm?? rakibe dirsek atarak. Eski?ehir ve Mersin bana g?re gitti art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener m?kemmel savunma yap?yor 13 gol yemi? biz Tolga ile beraber 18 DDDDDDD
Yorum Yap
-
Fb nin tek avantaji i? saha ..ba?kada bi?eyleri yok..
Fb ikinci devre bu oyun anlay???yla Anadolu deplasmanlarinda zor ma? kazan?r..
Son haftalarda ligin en le? takimlariyla oynad?lar.
Sadece Ba?ak?ehir elle tutulur bi takimdi o da 10 ki?i kaldi...
Mersin,Antep,Sivas,gen?ler ve hatta Ts ..
Hakemler ve medya devreye girmezse 6. Hafta en az 7 puan fark atar?z.
Yorum Yap
-
Fb ma??na kadar 3 i?erde 2 d??arda macimiz var..Mersin,Antep ve Gen?ler i mutlak yenmeliyiz..
Ts ve basaksehir ma?lar?nda en k?t? 4 puan almal?y?z...
Yani fb macina kadar en az 13 puan almal?y?z..
Fb nin ma?lar? 3 deplasman 2 i?erde ..deplasman ma?lar? es es ,Antalya ve Bursa ,i?erideki ma?lar Rize ve Kas?mpa?a.
Deplasman ma?lar?n?n hepsinde puan kaybedebilir..i?erideki ma?lar?da ligin iyi takimlarindan Rize ve Kas?mpa?a ,bu takimlarda s?priz sonuclar alabilirler.
Fb maximum 10 puan al?r. .
Fb macindan ?nce biz 54 fb ise 50 puan olur.
Fb ye yenilmezsek..fb pesinden Akhisar deplasmani ve iki hafta sonra gs deplasmanina gidecek..
Yorum Yap
Yorum Yap