k?pekle yasin girdi atar gs birazdan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
bu yav?ak tak?mda ?ok efendi gibi g?r?n?p de ?erefsizin en ?nde gideni 2 adam var. biri bu sel?uk biri umut karaktersizi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?erefsiz sel?uk nas?l at?yor kendini pislik herif ya ?ok g?c?k oluyorum ?una
bura?? melo'yu s?ylemiyorum onlar ?erefsizliklerini a??k a??k belli ediyorlar ama bu sel?uk ve umut acaip sinsi 2 adam tam gs top?usu
Yorum Yap
-
+yasin ve sabride bunlar?n i?indeAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu yav?ak tak?mda ?ok efendi gibi g?r?n?p de ?erefsizin en ?nde gideni 2 adam var. biri bu sel?uk biri umut karaktersizi.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?erefsiz sel?uk nas?l at?yor kendini pislik herif ya ?ok g?c?k oluyorum ?una
bura?? melo'yu s?ylemiyorum onlar ?erefsizliklerini a??k a??k belli ediyorlar ama bu sel?uk ve umut acaip sinsi 2 adam tam gs top?usu
Yorum Yap
-
hamza'y? ?sl?klad?lar bence neden onu ??kar?yorsun der gibi.Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHirsizi islikladilar.iyi oldu bu karissinlar iyice
Yorum Yap
-
Bana g?re Hamza' y? ?sl?klad?lar. ??nk? Burak Y?lmaz diye tezah?rat yapt?lar sonra.Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterH?rs?z? m? ?sl?klad?lar, yoksa acaba hamzanin de?i?ikli?ini mi?
Izlemiyorum, tahmin y?r?tt?m.
Yorum Yap
-
Belkide dedigin gibidir.bende umut cikar diye bekliyordumAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhamza'y? ?sl?klad?lar bence neden onu ??kar?yorsun der gibi.Aslı Ozgur Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHirsizi islikladilar.iyi oldu bu karissinlar iyice
Yorum Yap
Yorum Yap