in?allah uefada ?eyrek finale kadar giderler bunlar uefa ma?lar?yla birlikte ikinci yar?y? zor kald?r?rlar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem makem umurumda de?il Fb'nin bu ma?? alaca?? belliydi de o pozisyonun tekrar?n? neden g?stermez Lig tv can?m? bu s?k?yor.
Yorum Yap
-
Tribun Dergi ??@tribundergi 9 sn.9 saniye ?nce
Okan Buruk: "Fenerbah?e bug?n sahaya seyircisiyle birlikte iyi ?eyler yapmak i?in ??km??t? ve yapt?lar da, tebrik ediyorum kendilerini."
iyi bari hakem i?inde bi?eyler s?yledi
Yorum Yap
-
Bu gidi? ?rk?tm?yor de?il beni. Nas?l ki biz yendik?e adamlar?n psikolojisi k?t?ye gidecekse, onlarda b?yle top falan oynamadan tek farkl? kazanmaya devam ettik?e bizim psikolojide bozulacak. Birde devreye girecek hakem ve medya fakt?rleriyle bu y?k? kald?ramay?z diye korkuyorum vallahi.
Tek iste?im Allah'tan, hakedeni sevindirsin, hak yiyene sevinmeyi nasip etmesin...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2. Yar? zor bir fikst?r?m?z var.
ts,fb,gs,sivas ve rize deplasmanlar? s?k?nt?l? ma?lar. Bu 15 puanda 10 puan bize yeter. Tek yenilgi hakkimiz var.
Bunlarin ilk 7 haftasi zor. O ara farki actik actik yoksa isimiz zor. Cubku sonra bir iki mac haricinde hep laga luga maclar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tam tersi...Onlar?n ilk 7-8 hafada kaybetmesini bekliyoruz..kaybetmezlerse bu sefer bizde ?u hava olacak....Adamlar bir ?ekilde kazan?yor...Ne yaparsak yapal?m d??m?yorlar yakam?zdan..vs
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizim ma?a kadar fenerin antalya ve bursa deplasmanlar? ve i?eride kas?mpa?a gibi zorlu ma?lar? var yeterki biz tak?lmayal?m kad?k?ye 3 veya 4 puan ?nde gideriz
Yorum Yap
Yorum Yap