Beyler kopmaya izin vermezler akl?n?zdan ??karal?m bence ??yle d???n?n gs koptu memlekette ne kadar kahve varsa gs ma?lar?nda sinek avkayacak bundan sonra fbde koparsa kim gidecek para verip ma? izlicek kahveye bi d?nya para ?d?yor ticari i?letmeler yay?n i?in satilmazsa ne olur ...
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Firat'a bak. Oyuncunun aciklamasina gore karar degistiriyor.
Bir de gidip ustune sari veriyor Ibrahim Ozturk'e.
Atif'a da cikardi, kisacasi Aydinus ates ediyor. Ikinci yari Sivas'ta butun oyuncular sari gorur, en az bir kirmizi.
Cicinho ya da verdi.En kritik adamlar hep s?n?rda.Her ma? sadece sonuca etki ederek katledilmez.Resmen sindiriyor adamlar?
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Beyler kopmaya izin vermezler akl?n?zdan ??karal?m bence ??yle d???n?n gs koptu memlekette ne kadar kahve varsa gs ma?lar?nda sinek avkayacak bundan sonra fbde koparsa kim gidecek para verip ma? izlicek kahveye bi d?nya para ?d?yor ticari i?letmeler yay?n i?in satilmazsa ne olur ...
Iki sezon ?nce fb 8 puan ondeyken kahveler tika basa mi doluyordu..fb geridede olsa hakemler korkuyor karde?im korkuyor..
Turkiye'de hakemlerin, Aziz tarzi yoneticilere caktigi selektor sudur:
Ben yolu yaparim, golu siz atin.
Cikaracagim haybeye sarilar ve sindirmeyle,
Rakip ataklari cart diye oylesine kesmemle,
Olusacak penalti ya da duran top sansi ile.
Kisacasi ben tetikciligimi yapar, golunuzde santrayi gosteririm.
Kimse umitlenmesin, 2-1 alir Fb, yine diyorum, herkesi icerde disarda yenmeden, Aziz, Mahmut Uslu ve Gs lobisi gitmeden bizim sampiyonlugumuz mucizevi.
Yorum Yap