?zgur Yankaya Kas?mpa?a'n?n 2 tane y?zde y?zl?k penalt?s?n? vermedi Kas?mpa?ay? do?ruyor sahada
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMiy futbolcular bursaya gitmedi diyorlard? ne oldu acaba
Bizimde ikinci Yar? ilk ma? onlarla
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zg?r yankaya hakem midir?
Hakemdir. Kimin hakemi bilmiyorum ama.
Kas?mpa?a'l?lara yaz?k olmu?, ?ok fazla tart??mal? pozisyon var Ceza Sahas?nda.
Mustafa Yumlu, Aykut Demir bunlar Renklilerdeki Melo, Sel?uk vs gibi adamlar.
Her pozisyonlar? faul.
Rize - ?bb ma??nda da Rize'ye ?al??m?? hakem.
Emre'ye de iyi olmu?, itirazdan at?lm??.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u mustafa yumlunun yapt??? her temas penalt? nerdeyse bu kadar dengesiz salak bir adam olamaz, ama ?zg?r yankaya eyyamc?s? bir tane penalt? verdi?i i?in di?er iki pozisyonda da trabzonun lehine faul verdi nas?l bir kafa var bu hakemlerde, ?zg?r yankaya hakemlik d???nda b?t?n meslekleri yapabilirsin ama hakem olmu?sun.
Yine bu temas olay? deyince akl?ma ?s'li Semih geliyor. Her hareketi faul, s?rekli rakibi sakatlama riski olan hamleler.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u mustafa yumlunun yapt??? her temas penalt? nerdeyse bu kadar dengesiz salak bir adam olamaz, ama ?zg?r yankaya eyyamc?s? bir tane penalt? verdi?i i?in di?er iki pozisyonda da trabzonun lehine faul verdi nas?l bir kafa var bu hakemlerde, ?zg?r yankaya hakemlik d???nda b?t?n meslekleri yapabilirsin ama hakem olmu?sun.
Yine bu temas olay? deyince akl?ma ?s'li Semih geliyor. Her hareketi faul, s?rekli rakibi sakatlama riski olan hamleler.
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Karahan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Serdar Aziz'i cidden hi? be?enmiyorum. Benim i?in tam bir ?brahim Toraman
Ne guzel eslik etti di mi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap