Aslı Hasan Kaan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bu kadar k?t? bir lig daha olamaz.
Ben anlam?yorum arkada? yabanc? s?n?r? kalkm?? hala 35ya??ndaki 3.lig top?ular? ile tutunmaya ?al???yor kul?plerimiz.
Yahu bu kadar yeteneksiz beceriksiz bir lig olabilir mi ?
Hi? mi s?k??m?yorsunuz ?u futboldan say?n Anadolu kul?pleri ba?kanlar?.
Madem 35ya??nda tecr?beli adamlarla lige tutunal?m diyorsunuz o halde gidin ?talya'dan ?ngiltere'den Almanya'dan al?n ya?l? ama tecr?beli adamlar?. En az?ndan futbol oynamay? biliyorlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ya bizim puan Kaybetti?imiz maclar
Ts ma??nda k?rm?z? g?rmesek kesin alaca??m?z ma?t?
gen?ler ma??nda kendi kalemize att?k 20 tane falan ka??rd?k
akhisar Kas?mpa?a cidden Ersan olsa o ma?lar oyle bitmezdi kaleci konumuzu geciyorum
evet 1-0 al?yorlar ama bizim ?anss?zl???m?z olmasa cidden su an bu 1-0 lara ra?men 7-8 puan fark atard?k
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMahmut Uslu bizim macin hakemine mesaji verdi : "bakalim yarin kartlar nasil cikacak." Gercekten cok kirli bir ligimiz var. Alinan sampiyonluklarin buyuk cogunlugu haram.
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMahmut Uslu bizim macin hakemine mesaji verdi : "bakalim yarin kartlar nasil cikacak." Gercekten cok kirli bir ligimiz var. Alinan sampiyonluklarin buyuk cogunlugu haram.
Yorum Yap
-
Fb den puan almak isteyen tak?mlar kesinlikle ?ne ge?meli ..
Fb ilk gol? yedigi hicbir ma?? kazanamad?...
Ayrica iyi kontraya cikan her tak?m fb yi zorlar.
Kayer ve Alves kapanan tak?mlar i?in ideal oyuncular.Doneks ma??nda h?zl? ??kan doneks fb yi peri?an etmi?ti.
Fb nin en onemli adami Mehmet Topal..bizim Atiba gibi her yere yeti?iyor. .fb nin az pozisyon vermesinde en ?nemli etken Topal..
..
Fb nin tek avantaji i? saha ma?lar? ve alternatifli kadrosu. .gerisi bo? bana g?re
.... iyi bir stoper ve kaleci ile in?aallah ipi g???sleriz..
Yorum Yap
Yorum Yap