Ba?ak?ehir 2 - 0 ?ndeyken 89. dakikada sar? kart s?n?r?nda olan Bekir ?rteg?n sar? kart g?rd? ve Fenerbah?e ma??nda cezas?ndan ?t?r? forma giyemeyecek.
Aslı Mehmet Dedeler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
benim bildi?im abdullah avc? fenerden puan al?r.
ak?ll? oynarsa iyi savunma ve sa?lam kontralar yaparsa kazanabilir bile.
fenerin uefa ma??ndaki yorgunlu?u belirleyici olur.
??nk? ba?ak?ehir ?ok diri bir tak?m.
feneri ligde ?uan en zorlayacak tak?mlardan biri evet ama stoper b?lgesinde b?y?k s?k?nt? var, epruanu ve bekir yok sadece yal??n var b?y?k problem yarat?ca??n? d???n?yorum.
Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ba?ak?ehir 2 - 0 ?ndeyken 89. dakikada sar? kart s?n?r?nda olan Bekir ?rteg?n sar? kart g?rd? ve Fenerbah?e ma??nda cezas?ndan ?t?r? forma giyemeyecek.
Senin ben ?erefini seveyim.
Bence en do?rusunu yapt?. Ba?ak?ehirin yedi?i her golde Bekir'e bak?lacak kas?t olmayan ufac?k bir hatas?nda bile b?t?n fatura ona kesilecekti hem biz hem de gs taraftar? bak?m?ndan. O da oynamamay? tercih etti, en do?rusunu yapt?. Yemedi?i k?f?r kalmayacakt?.
ba?ak?ehir ma??nda 2-2 gibi bir beraberlik bekliyorum , avrupa ma??ndan sonra fit ??k?p gs yi yenersek hem gs yi devre d??? b?rakm?? oluruz hem de fenerle puan fark?n? minimum koruruz. Ligin kaderi i?in ?ok ?nemli bir hafta.
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Bence en do?rusunu yapt?. Ba?ak?ehirin yedi?i her golde Bekir'e bak?lacak kas?t olmayan ufac?k bir hatas?nda bile b?t?n fatura ona kesilecekti hem biz hem de gs taraftar? bak?m?ndan. O da oynamamay? tercih etti, en do?rusunu yapt?. Yemedi?i k?f?r kalmayacakt?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de ?unlar? merak ediyorum:
1- Emre Bele?o?lu fb'ye kar?? oynayacak m? ve oynarsa nas?l oynayacak?
2- Forma ?ans? bulursa hakemle ve rakip futbolcularla ili?kisi nas?l olacak?
3- fb'deyken yapt??? ?irkeflikleri yapabilecek mi, yoksa s?t d?km?? kedi gibi mi davranacak?
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de ?unlar? merak ediyorum:
1- Emre Bele?o?lu fb'ye kar?? oynayacak m? ve oynarsa nas?l oynayacak?
2- Forma ?ans? bulursa hakemle ve rakip futbolcularla ili?kisi nas?l olacak?
3- fb'deyken yapt??? ?irkeflikleri yapabilecek mi, yoksa s?t d?km?? kedi gibi mi davranacak?
Ba?ak?ehir'de her ma?ta S?t D?km?? Kedi gibi, ?irinlik(!) abidesi. Ma?allah.
Ba?ak?ehir ma??nda puan kayb? ya?amaz fener , evinde hakemi bask? alt?na al?yor taraftar her d?d?kte trib?n yuh cek?yor ?st?ne bir kadik?y bal? var adamlarda.
biz kazanal?m rakiplerin napt??? ?nemsiz kals?n.
Yorum Yap