G?rd?n?z m? vergilerimizle d?nen TRT nin nas?l feneri kollad???n? Gurkan denen fenerli tam bir kat?ks?z fener fanati?i bu adam nas?l objektif olabilir ??? Yuh ! Yaz?klar olsun haram olsun
Seyrediyodum bakt?m g?zelim pazar aksamim pic olacak sinirden an?nda kapatt?m. Kafa rahat huzur bomba. Hi? sinir bozmaya gerek yok bu fener bu ya?a geldim hep ayn?. 30 sene ?ncede b?yleydi kesin daha eskiside b?yledir ?u andada ayn?. ?t ulur kartal koyar s?k?nt? yok yola devam
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben takt?m bu Kubilay'a arkada?.
Doktor kimli?iyle kat?ld??? her programda do?al beslenmenin ?neminden dem vuran, haz?r g?dalardan kesinlikle uzak durmam?z? sal?k veren ama bir haz?r ?orba firmas?n?n reklam?nda oynay?p paralar? cukkalamakta beis g?rmeyen Kubilay'? kaale almay?n derim ben.
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben takt?m bu Kubilay'a arkada?.
Doktor kimli?iyle kat?ld??? her programda do?al beslenmenin ?neminden dem vuran, haz?r g?dalardan kesinlikle uzak durmam?z? sal?k veren ama bir haz?r ?orba firmas?n?n reklam?nda oynay?p paralar? cukkalamakta beis g?rmeyen Kubilay'? kaale almay?n derim ben.
Rt?k'e ?ikayet ederim ben bunu. Gitsinler futbol ile ilgilenen adam getirsinler. Milyon tane eski futbolcu var,devletin kanal?nda bu adam?n i?i ne? Sa?l?k programlar?na Baki'nin ??kmas? gibi bir ?ey bu.
Yorum Yap