Aslı Ayta? Ate? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? Ate? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar?n adam gibi deplasmanlar? 2.yar?da. Ahkisar, Bursa, trabzon, antalya, hatta eski?ehir(in? yar?n kazan?r da ?mitlenirir), konya. O y?zden 2.yar? daha da puan kaybedicekler. Uefa ma?lar? ve yorgunluk vs de olucak
Yorum Yap
-
Ayaga basmayi g?rmedim, penaltiymis ger?ekten. Ma?i 90 dakika izledim bu Antep kadar k?t? bir Eskisehir var herhalde. Kontra ataga ?ikmaya g??leri yok, madem kontra yapacaksin hizli (Youla veya Preko gibi) hizli oyunculara ihtiya? var, Larson ve Muhammed ile kontra mi olur. Ayrica bence G?khan G?n?l ve Mehmet Topal ?ok iyi oynadilar, haklarini vermek lazim.
Yorum Yap
-
?dmana ??kmayan Mersin,grup birincili?ini garantilemi? Molde (4.torba tak?m?) ve darmada??n olmu? altyap? hocas? ile ma?a ??km?? Ts. Bu ???n? yendiler sonra kral biziz diye ba??rmaya ba?lad?lar. Bak Antep b?yle ge?iriverir anlars?n.Hakem diye a?l?yorlar k?rm?z? do?ru penalt? do?ru ama verilmeyen k?rm?z?lar ve penalt? yine bunlar?n hele Antep d?rde iki giderken Topal'a verilen bir faul var ki komedi. Hakem bug?n Antep'i do?rad?.
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerin ?n?m?zde ki 4 ma?tan ??karaca?? puan:5 (bu ma?tan 1 puan alacaklar), ba?ak?ehirle berabere kalacaklar, gen?lere yenilecekler. Al?nt?m? da yap?cam!
Yorum Yap
-
Ben feneri gayet iyi buluyorum. Bu kadar k?t? teknik direkt?re ragmen oyuncular?n kalitesi ve h?rs? ile etkili oluyorlar. Ha hakemler ?zellikle kartlar konusunda destekliyormu dogrudur. ama bu lig b?yle ve b?yle oynanmaya devam edecektir.Biz ilk zamanlardaki gibi etkili oynamal?y?z yoksa fener formdan d??mez gibi
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap