Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta lideriz al?nt?m? yapar?m..
Umar?m yan?l?r?m ve beni de dahil edip al?nt?n? yapar ve rezil edersin
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterantep k?me d??er umar?m. b?yle rezil tak?m g?rmedim ben. antep 1 eses 2. yeminle ziyan tak?mlar.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Ortak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertopal hakemin akraba falan heralde diegonun penalt?da komediydi iyiki almam???z
ma? boyu adam lehine s?rekli ?ald? faulu.
Yorum Yap
-
mehmet topal,g?khan g?n?l,sel?uk inan gibi oyuncular gerek kabiliyetleriyle gerek oyun bilgisiyle gerek kurnazl?klar? ve sinsilikleriyle ligi domine ediyorlar ger?ekten ma? i?inde ?ok etkililer ve bunu t?m sezona homojen yayabiliyorlar her y?l ilk ikiyi payla?malar?n?n nedeni bu oyuncular.
Yorum Yap
-
Kadikoy endeksli takim olduklari icin, Turkiye'nin en rahat deplasmaninda en kotu takima karsi bile kazanamiyorlar, son dakikada hakem verse penaltiyi yine maglup olacaklar buyuk ihtimal.
Turkiye'de hakemler kimi isterse ona maca kazandirir, Antep'in penaltisindan sonra hakem, Fb lehine alip topu kendi vurmadigi kaldi.
Haftaya Belediye bunlari 0-0 a kitleyebilir.
Haftaya ne yapip ne edip Gs'ye yenilmemek lazim. Bir de Gs'yi yenip Kadikoyspor berabere kalirsa 3 puana cikardik mi farki mukemmel olur.
Yorum Yap
Yorum Yap