Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n gs ma??nda sel?uk semih ve hakan kart s?n?r?ndalarm?? dikkatle izleyece?im ma?? sel?uk orta sahada o kadar ?ok faul yap?yorki ama hakemler es ge?iyor yar?nda bir baba gibi ?efkatle uyar?r onlar? sel?ukcu?um bir daha yapma tamamm? diye.
HTC One cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n gs ma??nda sel?uk semih ve hakan kart s?n?r?ndalarm?? dikkatle izleyece?im ma?? sel?uk orta sahada o kadar ?ok faul yap?yorki ama hakemler es ge?iyor yar?nda bir baba gibi ?efkatle uyar?r onlar? sel?ukcu?um bir daha yapma tamamm? diye.
HTC One cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n gs ma??nda sel?uk semih ve hakan kart s?n?r?ndalarm?? dikkatle izleyece?im ma?? sel?uk orta sahada o kadar ?ok faul yap?yorki ama hakemler es ge?iyor yar?nda bir baba gibi ?efkatle uyar?r onlar? sel?ukcu?um bir daha yapma tamamm? diye.
Yorum Yap
-
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntepli oyuncular kupa ma??nda cezalar?n? ?ekecek diye biliyorum ben. Tabi bu fenerin 3 puan alacak olmas?n? de?i?tirmez.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Chibuke 2 ma? ceza alm??..
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSemih sar? kart s?n?r?nda de?il diye biliyorum 2 sar? kart? var san?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs 3 fb 3 biz 3 bence bu hafta
Yorum Yap
-
Sabri'nin s?zle?mesindeki uzama opsiyonunu iptal ettiler ?u saatten sonra oynamaz Sabri falan, feda sezonunda bize gelmedin g?revden korkup ka?t?n ya Mustafa Denizli, daha da beteri bir durum ile kar??la??yorsun ?u anda. Ak?am Bursa ma?? als?n sahada gerginlik ve k?rm?z? kartlar sar? kartlar havada u?u?sun da istifan? yazars?n
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBalta
Sel?uk
Sabri
kart s?n?r?ndaym??
Yorum Yap
-
Ben bug?n beklenenin aksine sar? kart de?il k?rm?z? kart cezal?s? olacak diye d???n?yorum Gs'de. ?ok gergin ma? olacak, k?ran k?rana oynanacak bence. Ayr?ca Astana ma?tan tam 9 g?n ?nce ?stanbul'a gelmi? adamlar inanm?? durumda. O ma?ta da iyi efor harcayacak Gs, beklendi?i gibi kolay olmayacak.
Yorum Yap
Yorum Yap