futbolculara zeka testi ?art
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Yetgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Trabzon bitmi? okeye d?n?yor resmen.Bir de biz yenildik bunlara yaa ??ld?racam.
Yorum Yap
-
Fenerin h?cumda be?endi?im tek ?zelli?i kanatlar? ?ok iyi s?f?ra iniyor, hatta bekleri de bunu yap?yor haliyle ?ok ?nemli bir art?. Biz gomez gibi pivot tipi bir adamla oynamam?za ra?men maalesef ne quaresma ne de g?khan bunu ?ok nadir ger?ekle?tiriyorlar, beklerimizi zaten hi? s?ylemiyorum bile
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir Ma?la ahlar vahlar tutmak nedir fener kesin ?ampiyon olurmu? bilmem ne eze eze yendik onlar? insaf ya
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Fener bu ligde taraftar bask?s?n? hakeme en ?ok hissettiren tak?md?r bana kal?rsa, ayr?ca kimse tak?ma k?zmas?n tak?m super gidiyor diyoruz hala 17 bin ki?ilik stad? dolduram?yoruz, adamlar en az 30-40 bin ki?iye oynuyorlar ki oynanan futbolu be?enmedikleri halde...kimse yanl?? anlamas?n hala ?enol hocayla ?ampiyonlu?un en b?y?k favorisi oldu?umuzu d???n?yorum ama medya bask?s? ve di?er unsurlar g?z ?n?ne al?n?rsa fb ?ne ??kar?lmak isteniyor havas? seziyorum...d?ne kadar ?ampiyon ilan edilen tak?m yar?n unutulacak ve fener ligin en iyi top oynayan tak?m? ilan edilecek ! Ne hikmettir ne Zaman di?er tak?mlar ?v?lse adamlara pozitif etki ediyor bizim tak?ma super oynu.... Demeden havaya rehavete giriyor y?llard?r b?yle ama bu ! Cildirmamak elde de?il Be?ikta?'li olman?n kaderi midir yoksa beceriksiz y?netimlerin bizi sindirmesi midir anlamad?m gitti !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHay?rd?r 3 hafta ?nce ilk yar?y? 7-10 puan farkla ?nde bitiriyor, ?ampiyonlu?u da 5 hafta ?nceden ilan ediyorduk. ?imdi fb ligi domine etmi? bizim ?ampiyonlukta ba?ka bahara kalm??...
Yorum Yap
Yorum Yap