Fenerbah?e 0 - 0 Trabzonspor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEto yine att?
https://twitter.com/turkishgoals/sta...13697647190017
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...spor-mac-ozeti
Zeki Yavru'nun gol? de s?per, Kaleci hatas? gibi g?r?nse de.. Top inan?lmaz bir falso al?yorEn son düzenleyen Yi?it Gelir; 28-11-2015, 03:57.
Yorum Yap
-
Yaln?z Osmanl?spor'daki Badou N'Diaye ?ok kaliteli bir oyuncu. Box-to-box. Hem de sadece 330.000 Euroya alm??lar.
Bursaspor beter olsun. 13 ma?ta 8 ma?lubiyet. Sen git t?m oyuncular?n? sat, sonra da hemen ba?ar? bekle. ?n?allah k?me d??ersiniz.En son düzenleyen Atakan Uslu; 28-11-2015, 06:13.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Osmanl?spor'daki Badou N'Diaye ?ok kaliteli bir oyuncu. Box-to-box. Hem de sadece 330.000 Euroya alm??lar.
Bursaspor beter olsun. 13 ma?ta 8 ma?lubiyet. Sen git t?m oyuncular?n? sat, sonra da hemen ba?ar? bekle. ?n?allah k?me d??ersiniz.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Osmanl?spor'daki Badou N'Diaye ?ok kaliteli bir oyuncu. Box-to-box. Hem de sadece 330.000 Euroya alm??lar.
Bursaspor beter olsun. 13 ma?ta 8 ma?lubiyet. Sen git t?m oyuncular?n? sat, sonra da hemen ba?ar? bekle. ?n?allah k?me d??ersiniz.
Yorum Yap
-
G?rd?n m? ertu?rul efendi seni ertu?rul yapan Be?ikta? a kufrederken sahip ??kt?klar?n? . Nas?l bast?lar tekmeyi arkana. Bursa da beter olsun t?m tak?m? fb ye satt?lar hem de hocam?za sata?arak ,s?r?ns?n s?r?ngenler. Bir ?ey daha bunlar bize oynad??? futbolun yar?s?n? gs ye fb ye oynasa ma?larini kazan?rlar.
LG-D693TR cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Mersin idman yurdunda ge?en hafta fener ma??ndan ?nce vederson ve welliton kadro d??? kald? dediler bug?n eski?ehir ma??nda ikiside oynam?? welliton gol bile atm?? benim anlamad???m b?yle durumlar neden hep fener ma??na denk geliyor bu adamlar?n su?u neydi yada bu kadar k?sa zamanda neden affedildiler zaten transfer yasa?? ile oynayan kul?pte b?yle bir olay ?ok sa?ma geliyor.
Yorum Yap
-
Kas?mpa?a ve Gs kadrolar? k?yaslan?nca arada fark yok desek abartm?? olmay?z. Kenardan yap?lacak hamlelere bak?nca Ayd?n Y?lmaz kendini g?stermek i?in u?ra??r, Malki ve Del Valle de hi? fena yedekler de?il. Ba?ka eller ma?a kar??mazsa haftan?n en zor ma?? olacak ve Kas?mpa?a puans?z kapatmayacak diyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve Gs kadrolar? k?yaslan?nca arada fark yok desek abartm?? olmay?z. Kenardan yap?lacak hamlelere bak?nca Ayd?n Y?lmaz kendini g?stermek i?in u?ra??r, Malki ve Del Valle de hi? fena yedekler de?il. Ba?ka eller ma?a kar??mazsa haftan?n en zor ma?? olacak ve Kas?mpa?a puans?z kapatmayacak diyorum.
Bir Gs'li oyuncunun Gs kar??s?nda kendini g?stermek i?in u?ra?t???n? g?rmedim hi?, Ge?en Y?l Tar?k ?amdal m?yd? Veysel Sar? m?yd? ne Kas?mpa?a da idi. Gs ma??nda otoban olmu?tu oras?.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve Gs kadrolar? k?yaslan?nca arada fark yok desek abartm?? olmay?z. Kenardan yap?lacak hamlelere bak?nca Ayd?n Y?lmaz kendini g?stermek i?in u?ra??r, Malki ve Del Valle de hi? fena yedekler de?il. Ba?ka eller ma?a kar??mazsa haftan?n en zor ma?? olacak ve Kas?mpa?a puans?z kapatmayacak diyorum.
Bir Gs'li oyuncunun Gs kar??s?nda kendini g?stermek i?in u?ra?t???n? g?rmedim hi?, Ge?en Y?l Tar?k ?amdal m?yd? Veysel Sar? m?yd? ne Kas?mpa?a da idi. Gs ma??nda otoban olmu?tu oras?.
Ha bu sefer Veysel de kurtaramaz gs'yi Bizim macin aynisini oynasinlar en az 2 fark atarlar.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve Gs kadrolar? k?yaslan?nca arada fark yok desek abartm?? olmay?z. Kenardan yap?lacak hamlelere bak?nca Ayd?n Y?lmaz kendini g?stermek i?in u?ra??r, Malki ve Del Valle de hi? fena yedekler de?il. Ba?ka eller ma?a kar??mazsa haftan?n en zor ma?? olacak ve Kas?mpa?a puans?z kapatmayacak diyorum.
Ha bu sefer Veysel de kurtaramaz gs'yi Bizim macin aynisini oynasinlar en az 2 fark atarlar.
Allah Kas?mpa?a'ya Atanur ?ans? versin, Amin.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKas?mpa?a ve Gs kadrolar? k?yaslan?nca arada fark yok desek abartm?? olmay?z. Kenardan yap?lacak hamlelere bak?nca Ayd?n Y?lmaz kendini g?stermek i?in u?ra??r, Malki ve Del Valle de hi? fena yedekler de?il. Ba?ka eller ma?a kar??mazsa haftan?n en zor ma?? olacak ve Kas?mpa?a puans?z kapatmayacak diyorum.
Allah Kas?mpa?a'ya Atanur ?ans? versin, Amin.
Ama kotu dua ettin bak normalde cok sanssiz bir insanimdir
Yorum Yap
Yorum Yap