Bizim i?in ikinci zor fikst?r ba?l?yor. Ger?i akhisar fenere kaybeder diyordum ama belli de olmuyor, ?ok de?i?ken bir ligimiz var. Bundan sonra arkam?za bakmamam?z gerekir. ?n?ne geleni yenecen. Derbilere de en k?t? beraberli?e ??kacaks?n.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAs?l tehdit gs bence. Bir halt oynamadan yine kazanmaya ba?lad?lar.
Bu hafta da yenerler.
Febe yaracak onlari cunku cok bariz yani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Venhar Osmani tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeri burasi mi degil mi bilmem, ama kendi imkanlarimla lick tv'ye bir PIERO hazirladim. Gozune soksunlar cirkefler...
ama bu pozisyonda durdu?u yer yanl?? olan yanhakemin direk kald?rmas? laz?m bayra?? alternatifi yok.
ona ?a??rd?m ben adamlardan 1mt ilerde ve kendisi ile ?izgideki en yak?n adam fernandao.
Yorum Yap
-
bu hafta ne olur bilmem ama sonraki hafta ?s , kad?k?yde feneri yenerse ?ayet , bu sezon fener i?in bitmi? olur
o y?zden o ma?ta ?s'nin yenmesi daha iyi olur Be?ikta??m?z i?in.
bu arada Kweuke baya formda , bu hafta bizim savunmaya daha ?ok i? d??ecek. Ersan'?n Eski?ehir ma??ndaki formunu biraz daha artt?rmas? gerekecek.
SALDIR BE??KTA?'IM OLEYYYY !
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 ma?l?k Ba?ak?ehir hakk?m?z var. Birini ?s ma??nda kullansak bari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Venhar Osmani tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeri burasi mi degil mi bilmem, ama kendi imkanlarimla lick tv'ye bir PIERO hazirladim. Gozune soksunlar cirkefler...
Ligtvye g?re de ofsayt ama adamlar koldan alm?yorlar hizay? dizden al?yorlar. V?cudun en u? noktas?n? almas? gerekiyor, kimsenin dikkatini ?ekmemi? hayret, yada ben yanl?? biliyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap