Aslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uz Ayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kadar k?t? oynayarak nas?l ma? kazan?yorlar hi? anlayam?yorum
General Mobile 4G cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sad?k M?s?rl?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe gariplik var ki, ben cozemedim ?
Evet direkt :d
not: ben yanlis biliyormusum galiba
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDil bilgisi dersinden maca d?nuyoruz;
ha direk ha demir yapistir Muhammet Demir :d
Yorum Yap
-
Bu Gs bala d?te kazan?yor hep bunlar?n borular? da patlayacak yak?nda umar?m devre aras?na kadar 5-10 puan kayb? ya?arlar da ikinci yar?da 2-3 oyuncu alacaklar? a?ikar. ?ampiyonluk bizle Fb aras?nda ge?ecek bu sene ya ben bu iki tak?m?n yar???n? oldum olas? severim. Gs'nin oldu?u ortamda hi?bir ?ey legal de?ildir.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan spartak zenit maci varmis bugun. Keske gitseydim maca.
Su igrenc maci izleyecegime onu izlerdim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dinamo nun maclarini takip ediodum eskiden. Bu senede ole yaparim heralde. Isi gucu bi oturtayim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap