Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Erman toro?lu firata ?ok fena sall?yor ama sonuna kadar hakl? valla [emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Erman Toro?lu...
B?yle rezil ve i?ren? bir hakemle Fener yenemiyorsa hi? yenemez
Her Hafta Bir Harf --> ? A M P ? Y
Bir yorum yaz:
-
Fener ma??na adil hakemler verilseydi 50-60 aras? bir puanda olmalar? laz?md?.
SM-G920F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
?ok merak ediyorum o penalt?y? hangi yorumcu ele?tirecek.. ?aka gibi penalt?.. Antalya deplasman?nda ayn? es es deplasman?nda ayn? ..
Allah belan?z? versin ite kaka buraya kadar getirdiniz ?u k?pekleri !!
Bir yorum yaz:
-
yak?n tak?n me?aleleri yak?n. Lan ?ok mutluyum geliyor geliyor ?ampiyonluk geliyor.
Bir yorum yaz:
-
Ah be Delgado ikinci gol? yedirmesen ?imdi tur ar?yorduk. Neyse Osmanl? ma??na nasipmi?. Allah?m sana ??k?rler olsun
Bir yorum yaz:
-
R?dvan a dokunsan a?layacak
Angut.com ne durumda acaba ?u anda
Volkan Babacan sana da helal olsun be karde?im.
Bir yorum yaz:
-
Abi bu firat nedir. Sakami bu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Babacan sana ?imdiye kadar s?yledi?im t?m s?zler i?in ?z?r diliyorum. Umar?m Fransa'da harika bir turnuva ge?irirsin.
Bir yorum yaz:
-
Fener tekrar?n? istiyormu?.. Hem kendi ma?lar? i?in hemide bizim ma? i?in.. Gerek?e ayn? saate oynanmas? laz?mm??.. Puahah
Bir yorum yaz:
-
Ridvan cumle kuramiyor
sampiyonuz lan sampiyon alayiniza girsin!
Bir yorum yaz:
-
Allah ima bin sukur yarappim. Osmanli macinda garanti puan birakiriz diyordum o yuzden bu gun nolursa olsun fb nin puan kaybetmesi lazimdi cok sukur oldu. Simdi haftaya gaza gelmeden akilli oynayip 1 puani alin artik.
Bu arada ah akhisar maci ve ah alexis in fb macinda yedirdigi gol. Su an cildiriyor olabilirdik sampiyonduk ahh. Aman gozunuzu seveyim daha puan olarak netlesmeden havaya girmeyin haftaya 1 puan olsun bizim olsun hadi be oglum artik cok ozledik lannnnnnnnn.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Volkan ?ampiyon olcaz desene
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: