Allah herkese Galatasaray ?ans? vermeli bu nas?l i?tir
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ata I??kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhakem falan diyoruz ama erkan zengin onu at be karde?im.
futbol bu gol ka?ar ama sen hakem olarak penalt?y? vereceksin defans adam? o pozisyonda ellerini arkadan ba?lar ba?lamay?p topu elle keserse penalt?y? hakem ?alar
iddia ediyorum trabzon Be?ikta? ma?? olsayd? alehimize ?al?nm??t? penalt? d?d???
yine iddia ediyorum molde-fener ma??ndaki penalt? be?ikta? fener ma??nda olsayd? ya da herhangi bir anadolu tak?m? ile fener aras?nda olsa fenerin alehine penalt? ?al?nmazd?
hakemler gere?ini yaps?n di?eri atar ka??r?r o ba?ka
sonra niye avrupada yenilioruz
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs kopmaz ligden.
Yorum Yap
-
Ts yenseydi adamlar?n 5 ma? sonunda 5 puanlar? olacakt? ama ben bunlar?n b?yle zor d?nemlerde bal ve hakem deste?iyle lige tutunmalar?na al??t?m art?k. Zaten ligin ilk yar?lar? genelde biz iyi oynar?z ama fazla puan fark? olmaz bu ikisi sonradan a??l?r.Ben yinede bu sene Gs'nin devre aras? takviye yapmazsa ilk ikiye giremeyece?ini d???n?yorum. Biz,Fb,Ts aras?nda ge?ecektir.En son düzenleyen Merter Erhuy; 19-09-2015, 23:41.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnur, Bilal Kisa gibi transfer yapacak. Senelerce ugrasip sozlesmesi bitince gs'ye gider artik.
Yorum Yap
-
c?neyt ?ak?r b?lent y?ld?r?m bu d?nemler i?in varlar, bu ?aps?zl?kla hala ma? y?netebiliyor olmalar?n?n yegane sebebi renklilerin aleyhinde hata yapmamalar?, forma girene kadar potada tutmalar?.T?rk futbolunun ger?e?i bu maalesef. ger?ekler avrupada ayan beyan ortada ama futbol piyasas? ve siyaset bunu istiyor bunlarda oluyor
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnur, Bilal Kisa gibi transfer yapacak. Senelerce ugrasip sozlesmesi bitince gs'ye gider artik.
Yorum Yap
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnur, Bilal Kisa gibi transfer yapacak. Senelerce ugrasip sozlesmesi bitince gs'ye gider artik.
Yorum Yap
Yorum Yap