Ma?ta kural hatas? var diye iptal edecekler, sonra da h?kmen 3-0. ?nanmay?n beyler tiyatro hep.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraykutta abdullah avc?da bizim taraftara iyi kapak takt? bu sezon.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraykutta abdullah avc?da bizim taraftara iyi kapak takt? bu sezon.
Yorum Yap
-
o de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
9 may?s 2009 sivasspor ibb spor ma??
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap