Hakemi aldatmadan 2.sariyi vermedi. Dirsekten kirmiziya faul bile vermedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir
volkani ne zaman atacak adamin kacinci faulu bide itiraz ediyor bizim oyuncu olsa coktan atmisti
Yorum Yap
-
Aslı Furkan G?ndo?du tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ?u kas?mpa?ay? biz hari? herkes yeniyo. ?imdi de konya yeniyo. Gs patoz etti zaten. Ulan r?za seni hi? sevmiyorum art?k. Eren sen de hi? o g?n gibi yorulma emi. Biz r?zan?n oynatmas?na deil sadece bize h?rsland?rmas?na diyoruz. Kimse yat demiyor. Biz hari? herkese yatt?lar zaten. R?za ben seni hi? sevmiyorum art?k
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemi aldatmadan 2.sariyi vermedi. Dirsekten kirmiziya faul bile vermedi
Yaln?z kol darbesinden atabilirdi ama yemedi F?rat.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Tutmay?n
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan G?ndo?du tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ?u kas?mpa?ay? biz hari? herkes yeniyo. ?imdi de konya yeniyo. Gs patoz etti zaten. Ulan r?za seni hi? sevmiyorum art?k. Eren sen de hi? o g?n gibi yorulma emi. Biz r?zan?n oynatmas?na deil sadece bize h?rsland?rmas?na diyoruz. Kimse yat demiyor. Biz hari? herkese yatt?lar zaten. R?za ben seni hi? sevmiyorum art?k
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemi aldatmadan 2.sariyi vermedi. Dirsekten kirmiziya faul bile vermedi
Yaln?z kol darbesinden atabilirdi ama yemedi F?rat.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Ayr?ca futbolcular sustu azizin dakikalar? ba?lad?
Yorum Yap
Yorum Yap