Aslı Caner ?oban tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı O?uzhan Aykan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAllahtan pereira dogru kadroyu gec buldu da suan kendi isimizi kendimiz gormek gibi bir sansimiz var, bunun degerini bilmeliyiz.
Fenerin kalan maclari kazanacagini gormek cok zor degil, o yuzden puan kaybi beklentisini birakip kendi 3 mac 7 puan hedefimize odaklanmaliyiz.
Arenada 3 puan sampiyon yapar lakin maglubiyet de sampiyonlugu verir. Macin tansiyonunu surekli dusurup 1 puani cepte tutarak oynamaliyiz, gereksiz riskler alarak sampiyonlugu vermek aptallik olur.
antep ve ondan ?nceki ts ve mersin zaten ligin a??k ara en k?t? tak?mlar?
bunlara ilk gol? att???n an papatya gibi a??l?yorlar kald? ki fener gol atana kadar bi bok oynam?odu
ben iddia ediyorum ba?ak?ehir ve gen?ler bildi?imiz gibi oynas?n ma?a as?ls?n bu fenerden puan ve puanlar al?rlar
yeterki istesinler
biz gs yi yenersek b?y?k ?l??de ?ampiyonluk s?z?n? a??z?m?za alabiliriz
Yorum Yap
-
Fb macinda yedigimiz 2. gol bize ne hesaplara surukluyor, hepimiz diken ustundeyiz.
1 macta berabere kalicaz ama hangisi bakalim, umarim son haftaya sarkar. Gs macini berabere bitirirsek son 2 mac harcarlar bizi.
Once Gs, sonra Osmanli 6 geldi mi, Konya'ya yenilmemeye gidiyoruz Fb kazanmaya devam ettikce, o son macta hakemlerden ve cok hata yapan geri 5 limizden korkuyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev puan kaybetse kendisi de rahatlatacak asl?nda, illa sonlar?n? uzatacaklar...
Biz cincona koyar?z, bunlar ibb ile berabere kal?r. Osmanl? ma??nda tur atar?z...
Sanki fener basaksehire yenilecekmis gibi geliyor bana
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 de 3 yap sampiyon ol okadar basit
Yorum Yap
-
Yarin Osmanli, Pasa'yi yensin, farki 5 e cikarsin Gs ile.
Yenilirse Osmanli,
Gs 5. lik icin bize Real Madrid kesilir.
Zor mac be Gs, Podolski ve Sneijder'in sutlari bizim Mr.Trip'in gormeyecegi sekilde, adam geri geri cikip basit pozisyonda iceri almayi calisiyordu, cekiniyorum Allah carpsin! Kaleyi buldu mu gol.
Ne olursa olsun icerde yenilmiyolar bir de, yenilmeyelim de bari son 2 haftaya goturelim, hic olmadi Basaksehir'in puan almasini bekleriz.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Tufan Soydan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenev puan kaybetse kendisi de rahatlatacak asl?nda, illa sonlar?n? uzatacaklar...
Biz cincona koyar?z, bunlar ibb ile berabere kal?r. Osmanl? ma??nda tur atar?z...
Sanki fener basaksehire yenilecekmis gibi geliyor bana
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner ?oban tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikili averajda konya m? ibfkm? hangisi ?nde?
Yorum Yap
Yorum Yap