Premier lig bu y?zden g?zel son dakikaya kadar ne olaca?? belli olmuyor son dakikada att? yine liverpool benteke golde indirdi?i topta ne y?kseldi ?yle ya bu ak?am manchester city ve arsenal puan kaybettiler leicestera yarad? oradaki golde g?zelmi? huth kafayla at?yor. Leicester ?ampiyon olmasa bile bu formuyla ?ampiyonlar liginde oynayacak gibi ikinci ligden ?ampiyonlar ligine.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2015 - 2016
??k?ş
X
-
Aslı Leyla Erkus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?en senelerde 4-4 biten bi ma? vard? , arshavin ?ov yapm??t? falan bug?nk? liverpool -arsenal ma??n? ona benzettim . Zaten bi pl derbisinde chelsea ve manu yoksa o derbi zevkli olmu?tur.
Ve
Chelsea - lpoll
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterChelsea everton ma??nda hakem art? yedi dakika uzatma verdi chelseade terry gol? 8inci uzatma dakikas?nda att? hakem ma?? bitirmi? olsa everton kazancakt? kald?ki uzatmalarda oyun hi? durmam??t? oynatt??? art? bir fazladan ve terrynin att??? gol buz gibi ofsaytt?.
ama gol cok net ofsaytti yazik oldu evertona
Yorum Yap
-
Hat?rl?yorum hatta gol sevincinde funes morinin ba??ndaki band? ald? taraftar trib?nden bunun bir dakika s?rd???n? sanm?yorum kald?ki bunu her hakem oynatm?yor ilave s?re olarak everton asl?nda haketmi?ti kazanmay? barkleyin direkten d?nen topu mirallas?n kar?? kar??ya ka??rd? gol umar?m chelsea beter olur mourinhodan sonra avrupa y?z? g?rmesinler.
Yorum Yap
-
Bug?nk? liverpool manchester derbisi hafta i?i oynanan liverpool arsenal ma?? gibi olur umar?m premier ligde erken gol oyunu dahada g?zelle?tiriyor bug?n liverppol kazanacak gibi geliyor bana manu golde s?k?nt? ?ekiyor ger?i oonlarda newcastle un?tedla 3.3 biten ma? oynam??lard? manu daha ne kadar sabredecek lu?s van gaale merak ediyorum.
Yorum Yap
-
Allah kimseye ?uan Norwich City taraftar?n?n hissettikleri ?z?nt?y? vermesin.
Efsanevi ma? oldu, dk. 63'e kadar ma?? ?nde g?t?rd?ler..
3 gol ?st ?ste yiyerek da??ld?lar, dk. 90'da gol at?p umutland?lar, fakat sevin?leri bitmeden gol yiyerek ma?lup oldular.
Biz b?yle bir derbi ya?asak en az bin ki?i kalpten giderdi san?r?m, ?z?ld?m valla.
Yorum Yap
Yorum Yap