Son 3 haftaya kafa kafaya girerlerse, leicester sonunu goturemeyebilir, bakalim son haftalarda kac takim kalacak tepede.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2015 - 2016
??k?ş
X
-
4.torbadan girecekler diye biliyorum.Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester ?ampiyon olsun. Seneye 1. torbadan bize Leicester gelsin.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
De?i?ti o kural. Leicester ?ampiyon olursa direk 1. torbada...Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4.torbadan girecekler diye biliyorum.Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester ?ampiyon olsun. Seneye 1. torbadan bize Leicester gelsin.gif)
Yorum Yap
-
Bu g?zel bir haber ama bizde o kura ?ans? olmaz san?r?mAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDe?i?ti o kural. Leicester ?ampiyon olursa direk 1. torbada...Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4.torbadan girecekler diye biliyorum.Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester ?ampiyon olsun. Seneye 1. torbadan bize Leicester gelsin.gif)
Yorum Yap
-
Olur olur. Kelto? ?ekmeyecek kuray?Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu g?zel bir haber ama bizde o kura ?ans? olmaz san?r?mAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDe?i?ti o kural. Leicester ?ampiyon olursa direk 1. torbada...Aslı Ertan Sar?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4.torbadan girecekler diye biliyorum.Aslı Erkan Inan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLeicester ?ampiyon olsun. Seneye 1. torbadan bize Leicester gelsin.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap