Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKahpe liverpool. Be?ikta??n resmi hesab?ndan ''merhaba ?ampiyonlar ligi'' twitine kar??l?k; resmi sitelerinden 8-0 ile cevap verdiler. Sevilla koyacak in?allah.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben de g?rmedim, bakt?m. ?yle bir ?ey yapacaklar?n? da sanm?yorum, hee O g?n o ma??n skorunu payla?abilirler. Bu da haklar?.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk[/QUOTE]
Dedi?im gibi, o da haklar? Sa?lam kadro kur, gidip rezil olma. Bu i?in ?z? bu. Hedef koyal?m. Sevilla, Atl.Bilbao, Atl.Madrid bunlar nas?l y?kseldiyse sen de y?kseleceksin.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ben de g?rmedim, bakt?m. ?yle bir ?ey yapacaklar?n? da sanm?yorum, hee O g?n o ma??n skorunu payla?abilirler. Bu da haklar?.
Aynen. Ba?kan s?yl?yor zaten Sevilla da olan bizde olmayan bir?ey yok diye. Sevilla avrupa ligini al?yorsa bizde alabiliriz. Renkliler ?eyrek final oynuyorsa bizde oynar?z. Her?ey kendi elimizde. Kuraca??m?z Kadro belirleyecek her?eyi. Stad ve Teknik Direkt?r tamam zaten. Atiba O?uzhan Sosa Gomez etraf?na kuracaks?n iyi bir kadro sonra yaslan?p tad?n? ??karacaks?n
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKahpe liverpool. Be?ikta??n resmi hesab?ndan ''merhaba ?ampiyonlar ligi'' twitine kar??l?k; resmi sitelerinden 8-0 ile cevap verdiler. Sevilla koyacak in?allah.
Sald?r sevilla..
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen. Ba?kan s?yl?yor zaten Sevilla da olan bizde olmayan bir?ey yok diye. Sevilla avrupa ligini al?yorsa bizde alabiliriz. Renkliler ?eyrek final oynuyorsa bizde oynar?z. Her?ey kendi elimizde. Kuraca??m?z Kadro belirleyecek her?eyi. Stad ve Teknik Direkt?r tamam zaten. Atiba O?uzhan Sosa Gomez etraf?na kuracaks?n iyi bir kadro sonra yaslan?p tad?n? ??karacaks?n
?n?allah ?u tak?m? bat?rmazlar.. Ben ba?ka bir ?ey demiyorum. Ba?kan Feda, Cefa dedi. ?imdi Sefa zaman?. G?zel kadro kursunlar, Lige Ambargo koyal?m. Avrupa'n?n Elit tak?mlar?ndan biri olal?m.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen. Ba?kan s?yl?yor zaten Sevilla da olan bizde olmayan bir?ey yok diye. Sevilla avrupa ligini al?yorsa bizde alabiliriz. Renkliler ?eyrek final oynuyorsa bizde oynar?z. Her?ey kendi elimizde. Kuraca??m?z Kadro belirleyecek her?eyi. Stad ve Teknik Direkt?r tamam zaten. Atiba O?uzhan Sosa Gomez etraf?na kuracaks?n iyi bir kadro sonra yaslan?p tad?n? ??karacaks?n
?n?allah ?u tak?m? bat?rmazlar.. Ben ba?ka bir ?ey demiyorum. Ba?kan Feda, Cefa dedi. ?imdi Sefa zaman?. G?zel kadro kursunlar, Lige Ambargo koyal?m. Avrupa'n?n Elit tak?mlar?ndan biri olal?m.
Yorum Yap
Yorum Yap