?lk yar? bitince uyudum desem...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ne guzel paralar kazanacaktim ya. Hala aklimdan cikmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
S?ylerdim skoru
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneye insallah CL gruplarinda Bayern ya da Dortmund gelmez, cizerler bizi, adamlar makine gibi. Reus, Aubameyang falan bizim savunmayi dusunemiyorum.
Bayern, Barca, Real, Dortmund ve Atletico harici her takima hayir demem.
Dusunsene seneye kaleci Tolga, sol bek kontrati uzatilmis Ismail, olmadi Tosic, tandem Marcelo, Alexis, Beck, Serdar falan cikiyoruz, bir 6 da biz yeriz, icerde disarda acimazlar Gs gibi.
Ama kalite artarsa BJK her CL grubunda yaptigi gibi bir devi bir macta yener.
Bu bizim gelenegimiz: Barca, Manu, Chelsea, PSG, icerde ya da disarda bir mac kazaniyoruz, daha once yaptik bunlari.
Bence onemli olan grubun agir abisinden minimum 3 alacaksin ki digerlerini vursun, sen kazanamadiktan sonra hicbir seyin anlami yok. Icerde 7-9 yap, disarda 1-2 puan aldi mi cikiyorsun.
Mesela Arsenal gelsin, ilk mac bir bayilttik mi kalan maclarda digerlerini yenmek icin oynayacak, neyse bir sampiyon olalim da gruplara sonra bakariz.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUEFA Avrupa Ligi kupas? 48 tak?m?n grupta m?cadele etti?i ve sonunda Sevilla'n?n kazand??? bir turnuvad?r.Adamlar bu sene de yar? finale ??kt?lar. Liverpool - Sevilla finali ?ok g?zel olur bence
Benim tahminim yar? final e?le?meleri
Liverpool - Villarreal
Sevilla - Shaktar Donetsk
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ?u Sevilladan ne eksi?imiz var arkada?, adamlar her sene kupay? al?yor neredeyse...Hatta sadece biz de?il fenerin falan ne eksi?i var bunlardan?
Yorum Yap
Yorum Yap