Fenerlilerin isyani keybetmeye degil. Kay?r?lmamaya. O kadar al??m??lar ki. Elin oglu caaart diye yollar tribune. Caaart diye ?eker k?rm?z?y?. Yediginiz haklar burnunuzdan fitil fitil gelsin insallah. Zevkten d?rt k??eyim. Kayirilmayan bir fener ligde ilk 3 e zor girer.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
?stedikleri kadar a?las?nlar ama hatay? yanl?? yerde ar?yorlar.
?u kadronun Braga'y? ilk ma?ta 3-0 filan gibi bir skorla ge?mesi laz?m. Hadi diyelim 1-0 yendin, ilk yar?y? 1-1 kapatt?n yap ikinci yar?n?n ba??nda 2-1 olay? bitir.
Benim hayat?m boyunca g?rd???m en iyi kadrolardan birine sahipler ama rezil bir futbol oynuyorlar. Baz? kadrolar vard?r m?thi? bir ileri u? vard?r ama arkas? berbatt?r. Bizim Q7 - Simao - Guti vs kadrosu gibi. Ama bunlar?nki ?yle de de?il. Tak?m?n 10 numara pozisyonu hari? her taraf? ?ok sa?lam. ?ki tane ?ok iyi 11 ??kartabiliyorlar. Ama fark?nda bile de?iller.
?u skoru almalar?nda ki en b?y?k su? kendilerinde asl?nda. 50 bin ki?i ?u rezil futbolu alk??larken d???neceklerdi.
Yorum Yap
-
Aslı Hilmi Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem katletmese fener bragay? elerdi.Fenerin yerine kendi tak?m?m?z? Be?ikta?'? bir koyal?m bu ma? i?in.
Bu soylem tanidik geldi dimi? Neymis hakemi de yenmek kolay degilmis. Defansiyla ovulen FB bir kirmiziyla tarumar oldu.
onemli not: bir kirmiziyla dagilan FB'nin ligde rekipleri 10 macta kirmizi gordu. Hakemle yenmeye alisan FB hakemle yenilmek neymis anlasin ve utansin.
Yorum Yap
-
Aslı Recep.Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?dvan ?ok k?t? olmu? lan.Yazik ac?d?m adama.Gozleri k?pk?rm?z? olmu?. Yatamaz bu gece.
SM-G925F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
TR'de kurumlara yanda?lar?n? ata seni saha i?inde ve d???nda koruyup kollas?nlar.. ?lahi adalet ligde yapt?klar?n?z ac? ?ekilde ??kt?.. Tebrikler Ivan Bebek ellerine sa?l?k..
Not: Ben kad?k?y'deki ma?lar?n? izlemedim skoru g?r?nce ?lke puan? filan diye sevinmi?tim fenerbah?e'nin kazanmas?na ama sonra ??rendim ki koro halinde onursal ba?kan?m?z S?leyman Seba'ya k?f?r etmi?ler.. Beter olsunlar
Yorum Yap
-
ahmetcakar @ahmetcakar1 5 dk.5 dakika ?nce
Ey T?rk milleti ?imdi Anadolu tak?mlar?n?n ve Trabzonun ac?s?n? anlad?n?z m??T?rkyede el Bebek g?l Bebek,Avrupa da ivan Bebek
ulan bu herif ne tuhaf biri ya
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIns. Soyunma odasinda falan kavga ediyorlardir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterParab?ns braga [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
Ne demek Quaresma yazm?? [emoji3]
Quaresma7Amokachi14Nouma21
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
Yorum Yap