Fenerin turlamas? da gsnin tokatlanmas? da iyi oldu. Fener en fazla bir tur daha ge?er zaten. Gsnin de bi taraf? kalkmadan s?nmeleri iyi oldu. Belki fener kar?? h?rs yaparlar her t?rl?s? i?imize gelir.
GS ve FB bu kadar berbat oyunlar?na ra?men buralara kadar geldiler ya, tam kupay? g?t?recek kadroya sahip biz TV'den izledik onlar?.
Ulan Tolga ben sana ne diyim, akl?ma geldik?e deli oluyorum, S.Lizbon ma?? 1-0 ?ndesin, tur geliyordu be, tur
Yok mu ??yle en uza??ndan ve en so?u?undan bir iskandinav tak?m? son 16'da? O ??ks?n fenere... Hatta deplasmama giderken japonya ?zerinden dola?s?nlar. Mis gibi d?nya turu i?te
Daha fazla tur atlamalar?n? istemiyorum a??k?as?, umar?m Dortmund-Sevilla-Tottenham gibi bir tak?m gelir.Bir hatta iki tur diyorsunuz da adamlar yar? finale mi ??ks?n?Bizim ?ampiyonluk i?in bunlar?n y?pranmas?na ihtiyac?m?z yok, o kapasitemiz fazlas?yla var.Zaten Mart ay?ndaki ma?lar ve o d?nem takvimindeki yo?unluklar? ile beraber i?i g?t?r?r?z art?k, ?nemli olan derbiyi iyi bir sonu?la atlatabilmek.
Yorum Yap