Ulan atar simdi athletico yazacaktim. Attilar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
?yi oldu kopmasin ya
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu oblak nedir arkada? ya
Bir yorum yaz:
-
Vazquez girdi
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Benzema nap?yosun reis ?aka gibisin
Bir yorum yaz:
-
Benzema'da real madrit'in almeida's?
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo uc b?lgede oynasa benzema ile yer de?i?tirse daha ?ok etkili olur gibi geliyor benzema h?zl? de?il orada Ronaldo da aya??nda top tutamad? benzema aya??nda daha ?ok topu tutabilir kanatta Ronaldo da araya ka?abilir
Bir yorum yaz:
-
Ya bu Torres hi? mi gol kokluyamaz?
?nemli ataklarda hi? yok sadece sahada yer kapl?yor..
Gomez olsayd? her pozisyonda yer tutar,pozisyon ka??r?r,topun gelece?i yeri hisseder orada biter,t?m ataklarda rol oynar..
?yiki Gomez bizim..
Her daim Be?ikta?...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
birde deminden beri bak?yorum iki tak?m?n birine atibay? koysak s?r?t?rm? diye, bana s?r?tmaz gibi geliyor...)) onlardan birinin olmad???n? cezal? oldu?unu d???n ?u ma?ta s?r?tmazd? bence cidden, ayn? ?ekilde atleticoda da ge?erli. Tabi bu seneki performansa g?re diyorum
Baksana adamlara. 10 mt bosluk yok. cok diriler.
Farjli bir seviye bu.
Her daim Be?ikta?...
Bir yorum yaz:
-
Bu sene Atiba'n?n oynad??? en iyi tak?m UEFA'y? ?ok ciddiye almayan S.Lizbon'du.
Ona g?re de?erlendirmek gerek.
Bir yorum yaz:
-
Adamlar?n tak?m? ?ampiyonlar ligi finalinde ses yok yay?nc? m? k?s?yor nedir? D???nsenize bizim finalde oldu?umuzu?
Discovery cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: