Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Bence iki ispanyol eslestirirler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Herkes ayn? e?le?meleri d???n?yor herhalde.
Bence de Atl-M?nih, Real-City olur.
Bir yorum yaz:
-
?lk ma?ta Atletico'yu yakm??lard? bu ma?ta da penalt? ile Barca gitti. Bu i?e ??z?m bulunmas? ?art art?k. Tenis gibi itiraz getirsinler bariz ?eylerde.Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem hatas? efsane... iniesta bariz k?rm?z? g?rmeliydi, p6y? da vermedi Barcan?n. Hani bazen diyorum abart?yor muyuz bizim ligde olanlar? ama yok yok bizde 1i 2si de?il ki b?t?n hakemler andaval bunun gibi
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z hakem k?yt?r?k bi hakem olsa neyse derim de bu adam 2014 d?nya kupas? finalini y?neten hakem. FIFA 'da d?nyan?n en iyi hakemleri aras?nda 1. s?rada. Bu hakem bile b?yle hatalar yap?yorsa art?k.
Yar? final e?le?meleri benim tahminim
Real Madrid - Manchester City
Bayern M?nih - Atletico Madrid
?eklinde olur
Bir yorum yaz:
-
Hakem hatas? efsane... iniesta bariz k?rm?z? g?rmeliydi, p6y? da vermedi Barcan?n. Hani bazen diyorum abart?yor muyuz bizim ligde olanlar? ama yok yok bizde 1i 2si de?il ki b?t?n hakemler andaval bunun gibi
Bir yorum yaz:
-
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016
Neeee
Bizim cucukler mi yuvarlamis katalanlari bu seferde.gif)
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Mehmet Ali Tuna; 14-04-2016, 01:38.
Bir yorum yaz:
-
ulan helal olsun be ?u atletico madride ?ok imreniyorum ya. simone d?nyadaki en iyi hoca bence son 2 y?ld?r
Bir yorum yaz:
-
iniesta ya?land? arda turan onun yerine monte edilecek diyen kekolar vard? ahahahahahahaa
91. dakikada bariz penalt?s? verilmedi barcelona'n?n ama o verilse bile turu ge?meleri bence ?ok zordu ve hak etmediklerini d???n?yorum.
Bir yorum yaz:
-
Hi? sevmiyorum ?u Atletico'yu . Bar?a eleseydi son y?llar?n en zevkli yar? final ma?lar? olacakt? ne g?zel ?imdi bunlar?n s?k?c? futbolunu izle ..
Bir yorum yaz:
-
Yar? finale kalanlar
Real madrid
Atletico madrid
Bayern m?nih
Manchester city
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: