Elaz?? her t?rl? puan alacak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
STSL 31. Hafta Elaz?? - Gs / Fb - ?. Rize
??k?ş
X
-
elaz?? can havliyle belki 1 puan koparabilir ama kazanmas? imkans?z bence..
yeri de?il ama akl?ma gelmi?ken;08-09 ?ampiyon kadromuzun kanat oyuncular? tello-serdar elaz??'da,forvet oyuncular? bobo-nobre kayseri'de d??me hatt?nda..biz o sene iyi ?ampiyon olmu?uz..koca yusuf ve ernst'e tekrar sayg?lar..
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterserdar neden kadro d??? ya, ne bal?yla besleniyor arkada? bunlar en ?nemli adamlar? kadro d???,iki hafta kadroya girmez sonra kendini affettirmek i?in bizim ma?ta d?kt?r?r herif..
Pazar g?n? evinde Galatasaray ile kar??la?acak olanElaz??spor'un golc? futbolcu Serdar G?rler, kadro d??? kald???n? a??klad?. Twitter hesab?ndan iki a??klama yapan Serdar G?rler ?nce, "Kadro d??? kald?m" dedi.
?kinci a??klamada ise, "Ne i?in kadro d??? kald???m? bilmiyorum. Benim ne kul?b?me nede hocama bir sayg?s?zl???m olamaz. Sonuna kadar tak?m?m?n yan?nday?m" dedi. Ancak, Serdar G?rler, bir s?re sonra yazd??? twitleri hesab?ndan sildi.
Elaz??sporlu y?neticiler ise bu ak?am y?netim kurulunun bir toplant? yapaca??n? ve Ba?kanSel?uk ?zt?rk'?n bu konuyla ilgili bir a??klama yapaca??n? s?yledi.
Galatasaray ma?? ?ncesi Elaz??spor'da daha ?nce teknik direkt?r Okan Buruk ile tart??an Serdar ?zkan, kadro d??? b?rak?lm??t?.
(DHA)
Yorum Yap
Yorum Yap