adam utanmasa ma?lara forvetsiz ??kacakt? burada ama arsenal ma??na ?ift forvetle ??k?yor nas?l i? ben anlamad?m.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
Aslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? ba?ar?l? olursa diye korkanlar var..olsun tabii..ama ?u yeni ke?if b?y?k yetenek 17 lik oyuncusunu da bize haz?rlas?n..
Bilic EPL 'yi kazansa ne olur ki? Be?ikta?'ta ba?ar?s?z bir T.D idi.
Merak ediyorum West Ham'da da dakika 60-65 sular?nda ??karmak i?in takt??? bir isim var m??
Bilic'i deli gibi savunan biriydim, ?ok ki?iyle tart??t?m yedirmemeye ?al??t?m ama kusura bakmas?n.
Kendisini ?yle g?zel ve ?ekici bir lokma haline getirdi ki, ben bile yemekten b?y?k keyif ald?m.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? ba?ar?l? olursa diye korkanlar var..olsun tabii..ama ?u yeni ke?if b?y?k yetenek 17 lik oyuncusunu da bize haz?rlas?n..
Merak ediyorum West Ham'da da dakika 60-65 sular?nda ??karmak i?in takt??? bir isim var m??
Bilic'i deli gibi savunan biriydim, ?ok ki?iyle tart??t?m yedirmemeye ?al??t?m ama kusura bakmas?n.
Kendisini ?yle g?zel ve ?ekici bir lokma haline getirdi ki, ben bile yemekten b?y?k keyif ald?m.
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili? ba?ar?l? olursa diye korkanlar var..olsun tabii..ama ?u yeni ke?if b?y?k yetenek 17 lik oyuncusunu da bize haz?rlas?n..
De?il 3 y?k, 33 y?k birikti ?st?nde, W atmasam bile her t?rl? comolokko
Yorum Yap
-
Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTekrardan yaz?yorum inan?yorum ??nki Bilice
Bence ligde tamamen farkl? bir tak?m olacakt?r
d???nsenize fb ve gs bizim kadar hakem hatas? ya??yor.her hafta y?r?y?? yaparlard?
Donk'un eli bile de?di hakemler yetmedi..
Ge?elim bu i?leri umar?m herkesi pi?man edecektir Slaven Bilic (ger?ekleri g?rmekten korkan kitleyi ?zellikle)
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHazmedemeyenler olmu?
d?rt g?zle bekliyorlar ba?ar?s?z olsun diye
be?ikta?? takip etmezler bu sene West ham? takip ettikleri kadar
Yorum Yap
Yorum Yap