Aslı Ugur Isen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
?u d?rt tak?m ritmini bulsun. Arsenal,City,Manu,Chelsea ben onu haketti?i yere,ikinci lige postal?cam merak etme senAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNerde Bilic k?me d??er hoca de?il diyenler yahu adam futbolun be?i?inde show yapmaya devam ediyor xd
. Sonu?ta Ranieri gibi bir ?aps?z?n lider oldu?u ligden bahsediliyor bu y?l.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u d?rt tak?m ritmini bulsun. Arsenal,City,Manu,Chelsea ben onu haketti?i yere,ikinci lige postal?cam merak etme senAslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNerde Bilic k?me d??er hoca de?il diyenler yahu adam futbolun be?i?inde show yapmaya devam ediyor xd
. Sonu?ta Ranieri gibi bir ?aps?z?n lider oldu?u ligden bahsediliyor bu y?l.
xd
Yorum Yap
-
Cenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
Buradaki zihniyete g?re Abdullah Avc?'da b?y?k hoca. B?y?kleri ipe dizdi senelerce. Tak?m? da ligde iyi yerlerde. Ama gel gelelim b?y?k tak?ma koy mantara ba?lar.
Size Bilic ile tatl? romantizimler.. Hayaller Bilic hayatlar ?enol G?ne? neyseki.
Yorum Yap
-
?ki senede bir derbi galibiyeti olmayan son sene 4 derbide gol atamayan ?smail Kartal'a bile yenilen herifi havaalan?na omuzlarda u?urlad?lar abi sen ne anlat?yorsun ki burada?Sonra biz neden hep kaybediyoruz. B?r de ge?mi? bana orada sus resmi at?yor ben biliyorum o sus resimlerinden sonra sene sonu olanlar?.M?temadiyen her sene sonunu b?yle tamaml?yor herif.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
Buradaki zihniyete g?re Abdullah Avc?'da b?y?k hoca. B?y?kleri ipe dizdi senelerce. Tak?m? da ligde iyi yerlerde. Ama gel gelelim b?y?k tak?ma koy mantara ba?lar.
Size Bilic ile tatl? romantizimler.. Hayaller Bilic hayatlar ?enol G?ne? neyseki.
http://i1.medyaspor.com/news/large/2...ildi-21303.jpg
Yorum Yap
-
Hepsine eyvallah da adam?n ?uan ya?ad??? ba?ar?y? g?rmezden gelmezsiniz heralde ?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki senede bir derbi galibiyeti olmayan son sene 4 derbide gol atamayan ?smail Kartal'a bile yenilen herifi havaalan?na omuzlarda u?urlad?lar abi sen ne anlat?yorsun ki burada?Sonra biz neden hep kaybediyoruz. B?r de ge?mi? bana orada sus resmi at?yor ben biliyorum o sus resimlerinden sonra sene sonu olanlar?.M?temadiyen her sene sonunu b?yle tamaml?yor herif.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
Yorum Yap
-
Hele birde iki sene evvel ??kr? sara?o?lundaki 3-3 biten fb ma?? var ki abi. ?lk yar? meireles at?lm??t?, devreye 3-2 ?nde girdi?imiz ma?ta "ikinci yar? fb'yi madara ederiz" diye d???n?rken koca 45 dakikada kaleci volkan'? g?rememi?tik. Ah bilic ahhAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki senede bir derbi galibiyeti olmayan son sene 4 derbide gol atamayan ?smail Kartal'a bile yenilen herifi havaalan?na omuzlarda u?urlad?lar abi sen ne anlat?yorsun ki burada?Sonra biz neden hep kaybediyoruz. B?r de ge?mi? bana orada sus resmi at?yor ben biliyorum o sus resimlerinden sonra sene sonu olanlar?.M?temadiyen her sene sonunu b?yle tamaml?yor herif.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
Yorum Yap
-
Almeida kaleci ile kar?? kar??ya ka??rm??t? 2-3 tane onun y?z?ndendir o skor karde?im. Birini daha atsa bitecekti ma?Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHele birde iki sene evvel ??kr? sara?o?lundaki 3-3 biten fb ma?? var ki abi. ?lk yar? meireles at?lm??t?, devreye 3-2 ?nde girdi?imiz ma?ta "ikinci yar? fb'yi madara ederiz" diye d???n?rken koca 45 dakikada kaleci volkan'? g?rememi?tik. Ah bilic ahhAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki senede bir derbi galibiyeti olmayan son sene 4 derbide gol atamayan ?smail Kartal'a bile yenilen herifi havaalan?na omuzlarda u?urlad?lar abi sen ne anlat?yorsun ki burada?Sonra biz neden hep kaybediyoruz. B?r de ge?mi? bana orada sus resmi at?yor ben biliyorum o sus resimlerinden sonra sene sonu olanlar?.M?temadiyen her sene sonunu b?yle tamaml?yor herif.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
Yorum Yap
-
Adam ba?ar?l? olabilir ?a?r?. Manchini'de kariyeri ba?ar?larla dolu bir hocayd?. Gs'nin ipini ?eken adamd?r kendisi. Ben Be?ikta?'ta ne yapt???na bakar?m. Westham buran?n Ba?ak?ehir'i gibi orta s?ra tak?m?d?r.Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHepsine eyvallah da adam?n ?uan ya?ad??? ba?ar?y? g?rmezden gelmezsiniz heralde ?Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ki senede bir derbi galibiyeti olmayan son sene 4 derbide gol atamayan ?smail Kartal'a bile yenilen herifi havaalan?na omuzlarda u?urlad?lar abi sen ne anlat?yorsun ki burada?Sonra biz neden hep kaybediyoruz. B?r de ge?mi? bana orada sus resmi at?yor ben biliyorum o sus resimlerinden sonra sene sonu olanlar?.M?temadiyen her sene sonunu b?yle tamaml?yor herif.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCenk yerine Pektemek oynatan. Tolgay'? kul?beye mahkum eden her ma? skorun ?st?ne yatan derbilere t?rsa t?rsa ??kan adam?n ?ovunu yap?yorsunuz da ge?en sezon akl? selim izleyen kimse yemez bunlar? beyler. Biz bu korkakl?klarla ?ampiyonluk verdik ge?en sene.
http://i1.medyaspor.com/news/large/2...ildi-21303.jpg.gif)
Ne diyelim yani tabloya bakarak Bilic, Van Gaal'den b?y?k hocad?r diyelim istersen.gif)
Bilic'in b?y?k tak?m ?ekip ?evirebilmesi i?in daha ?ok yolu var. Zaten yolun ba??nda daha. Ha 10 y?l sonra Bilic ile ilgili ?ok ba?ka ?eyler s?yleyebiliriz. Ama bug?n de?il.En son düzenleyen Gökhan Özbaş; 10-02-2016, 03:16.
Yorum Yap
Yorum Yap