Be?ikta?'? Bilic'ten kurtaran Allah'a ??k?rler olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
Aslı Erdem Yal?zay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?aka gibi ya d?n 2-0 dan ma? 2 2 ye gelmi?.. ?ok tan?d?k geldi hangisini s?yleyeyim ?
Yorum Yap
-
-Eski?ehir ma??nda ??kard??? 11
-Bursa'ya en b?y?k derbi demesi (buna inanamam??t?m, youtube linkini bulup s?rp?a bilen arnavut arkada?a dinlettim ger?ekten ?yle mi s?ylemi? diye, o da aynen ?yle demi? deyince olan sevgimde azalm??t?)
-R?dvan ve Sinanlar?n hatta ?HO'nun ?ngiltere'ye, West Ham'a gidecek dedikodular?n?n ger?e?e d?n??mesi...
?imdi bak?yorum 2-0 dan 2-2 kalm??lar d?n, ne kadar tan?d?k geldi de?il mi?
NtvSpor da Necip ile ilgili s?yledi?i s?zlerin videosu olsa onu da koyacakt?m. Hani ?u Demirkol'un s?yledi?i 15 milyon euroya vermem dedi?i de?il, onu Bilic'in a?z?ndan duymad?k, ama bahsetti?im s?zleri bizzat TV'de kendisinden duyduk. Madem o kadar ?ok be?eniyorsun neden West Ham'a g?t?rm?yorsun? Ayn? programda Serdar'? ele?tirdi, BJK'de oynayacak ?apta de?il dedi nerdeyse, ama o Serdar Necipten bin kat daha iyi top oynad? ge?en sene.
Yorum Yap
-
Bu ?aps?z herif i?in no-post yedim birde. O zamanlar Mr.?aps?z i?in buralarda "Comandante" deniliyor ve aksi bir?ey s?yledi?iniz zaman kelleniz al?n?yordu.
Umar?m "Comandante" ?eken arkada?lar durumu daha iyi anlam??t?r.
WHU'daki kariyeri de fazla uzun s?rmeyecek zaten, ondan sonra art?k Uzakdo?u'ya m? gider yoksa Arabistan'a m? onu da zaman g?sterir.
Son olarak ?unu s?yleyece?im... Bu kul?be bir daha yolun d??mez in?allah.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan sana korkak dedi?im i?in 2 ay ban yemi?tim, korkak herif!!! Oh be, rahat rahat s?yleyebilirim ?imdi. Karakterlisin, sevdikte seni ama korkaks?n maalesef, yinede ba?ar?l? ol isterim
Yorum Yap
-
d?n herkes g?rm??t?r art?k bili? ten hi?bir ?ey olmayaca??n?.2-0 dan 2-2 ye ma? getirmesi bizdeyken hep bir ?eylere ba?lan?yordu hakem stat saha seyirci oyuncu vs vs. g?r?ld??? ?zere sorun sadece bu say?lanlarda de?ilmi?.ben onu ge?en y?l a??k ara ?ampiyon olaca??m?z sezonda 3. bitirdi?i i?in asla affetmiyece?im.k???k d???nen hocalar ayn? bozuk saat gibi g?nde 2 kere do?ruyu g?sterir o da ?yleydi.baz? taraftarlar?m?z buna g?re de?erlendirip neredeyse 1 y?l daha kals?n istiyorlard?.umuyorum o arkada?larda ger?ekleri g?rm??t?r ayr?ca ondan sebep yedi?im toplam 3 ay no postuda unutmad?m.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ?aps?z herif i?in no-post yedim birde. O zamanlar Mr.?aps?z i?in buralarda "Comandante" deniliyor ve aksi bir?ey s?yledi?iniz zaman kelleniz al?n?yordu.
Umar?m "Comandante" ?eken arkada?lar durumu daha iyi anlam??t?r.
WHU'daki kariyeri de fazla uzun s?rmeyecek zaten, ondan sonra art?k Uzakdo?u'ya m? gider yoksa Arabistan'a m? onu da zaman g?sterir.
Son olarak ?unu s?yleyece?im... Bu kul?be bir daha yolun d??mez in?allah.
Onun d???nda bende kendisini sevmi? olsamda ge?en sene Premier lige gidece?im diye son haftalarda bize yapt??? sat???da unutmayaca??m. Kendi burda beyin Premier ligde idi.
Yorum Yap
Yorum Yap