ba?ar?lar hocam helal olsun
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
daha lig ba?lamadan yazm??t?m,bili? kendi tak?m?ndan b?y?klere kar?? her zaman ba?ar?l? sonuclar al?r,fakat kendi seviyesindeki tak?mlara hep kaybeder,beni yan?ltmad?,Be?ikta?'ta fener ve gs hep kaybetti,??nk? bunlar seviyesinde tak?mlard?,bunun bir nedeni var,bili? yar??mac? hoca de?il ??nk? bizden gitmesi ?ok yerinde bir karard?, ??nk? s?radan bir kul?p de?iliz,westham onun ?al??abilece?i bir kul?p kendisine ba?ar?lar dilerim..
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
As?l komik olan, Liverpool, Arsenal ve M.City deplasmanlar?ndan 9 puan alan hocay? bu kadar k???msemeniz.
Futbol, sonu? odakl? bir oyun. Bilic istedi?ini ald?, tebrik etmek bu kadar m? zor?
Yorum Yap
-
Gerek hocal???n? gerekse insanl???n? ?ok be?eniyordum.Yenilgiyi kabul etmeyen,kendini k???k g?rmeyen bir hocayd?..Ama ne zamanki Tosun yerine pekyeme?i diretmesi,60 larda Tolgay ? c?karmas? bende derin ??pheler olu?turdu..Demek ki hoca sampiyonlun istemiyor yoksa burda kalabilme ihtimali olurdu..?ampiyonlu?u verdi kendide rahat rahat westhamda suan..
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
-
Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic toparlar ve 2 sene sonra tottenham d?zeyine ??kar
Tablo k?t?yken g?vendi?i belirttim
Bilic'i sevmemek i?in hi?bir neden bulam?yorum
Maalesef ba?ar?s?zl?kta y?netimin g??s?zl???n?n t?m sorumlusu olarak kolay? se?erek Bilici se?ti sevmeyen taraftarlar
Bilic iyi bir hoca oldu?unu H?rvatistandak an?tlam?? Be?ikta?ta ise bu imkanlarla merdivenleri ??km??t?r
2 sezon sonrada Tottenham Liverpool gibi tak?mlarda g?rece?iz az kald?
Yorum Yap
-
bana ?imdi antep akhisar ma?lar?nda derbilerde nas?l do?rand???m?z? anlatt?rtma. o zaman ?imdi neler diyecektin acaba.
olimpiyatta ersan franco necip stoper hatt?yla , tek sa?bek serdarla iyi bile idare etti.
neyse hemfikir olmak zorunda de?iliz , sen de bu konudan rahats?zsan ba?ka konulara ge?ebilirsin hocam.
Yorum Yap
-
Tebrikler hocam, Ba?ar?lar diliyorum.
Be?ikta? ve West Ham'?n ligdeki durumlar?, ?lkeleri i?in b?y?kl?kleri aras?nda b?y?k fark var.
Orada b?y?k tak?mlar? yenersin, ?zerinde bask? yok. T?pk? bizde Avrupa Liginde ?ngiliz tak?mlar?na ve haz?rl?k ma??nda Chelsea'ye kar?? kazand???n gibi.
Ama Be?ikta? sana san?r?m 1 numara b?y?k geldi. Ya da Stats?z oynamaktan kaynakland? her ?ey bilemiyorum.
2-0 ? yakalad?ktan sonra gol yeme durumun ve oyunu kansere cevirme durumu da devam ediyor. Bakal?m Lig sonunda g?rece?iz, nereyi ne kadar haketti?ini.
Be?ikta?'? son 5 hafta kala satt???na inanm?yorum, Be?ikta?'? kobay olarak kulland???na da.
Her Teknik adam ?ampiyonluk ya?amak ister ve ?ampiyonluk ya?ayarak veda etmek ister. Yolun a??k olsun
Yorum Yap
Yorum Yap