Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Manchester City bunlar? ele?e ?evirir haftaya.
ma?? izleyen bir ki?i nas?l bu oyunla ele?e ?eviremedi diye hayret eder ama do?ruya do?ru.ikinci yar? kendi sahas?na hapsetti birle?ik bat? jambonu ama bi t?rl? a?amad?lar o duvar?
Mesajı göster
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Manchester City bunlar? ele?e ?evirir haftaya.
ma?? izleyen bir ki?i nas?l bu oyunla ele?e ?eviremedi diye hayret eder ama do?ruya do?ru.ikinci yar? kendi sahas?na hapsetti birle?ik bat? jambonu ama bi t?rl? a?amad?lar o duvar?
Ben izledim Bilic'in bile bizden gittikten sonra ?ans? a??lm?? adamlar?n vurdu?u her top defans?n k???na ba??na ?arpt? kornere ??kt?. Abluka vard? ama Bilic bu t?r ma?lar? almay? iyi biliyor. Biz ?ok ?ans?z bir tak?m?z Erkan Zengin bize uzaydan at?yor adamlar?n ma?ta kale sahas?ndan dire?e vuruyor.
WHU'a bak sen ya 6 hafta sonunda 2.s?radalar biz k?meye oynar diyorduk ama adamlar Arsenali,Liverpool ve M.City yendi b?y?klerden bi Chelsea bi M.United kald? onlar? yenerse art?k ?ok pis s?verim bilice
bugun city macina baktim yarim saat siyah formayida giymisler besiktas gibi tuttum vallahi bilic inanilmaz bir takim kurmus ilk 6 yaparlar bu sene sonra bilici spurs yada liverpool basinda goruruz bence bir gun yine bilicle yollarimiz kesisecek sampiyonluk yasayacagiz
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
bugun city macina baktim yarim saat siyah formayida giymisler besiktas gibi tuttum vallahi bilic inanilmaz bir takim kurmus ilk 6 yaparlar bu sene sonra bilici spurs yada liverpool basinda goruruz bence bir gun yine bilicle yollarimiz kesisecek sampiyonluk yasayacagiz
art?k zor gelir bize. b?yle ?erefsiz bir lige de gelmesin zaten. d?nyan?n en g?z ?n?nde ligindeki d?nyan?n en ?ok konu?ulan hocas? ?u ilk 6 haftada.
Yorum Yap