Bilic'in West Ham'daki ?mr? bizdekinden ?ok daha k?sa olur b?yle giderse. Bu sezonu tamamlamas? bile ba?ar? say?l?r benim nazar?mda.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
Aslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradamm gitti deplasmanda derbi kazand? bu seferde normal ma?lar? kaybediyo hemde kendi evinde nas?ll bi ?ans?zl?k var bu adamda
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Gencturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Gencturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster15. Haftayi goremez orda 4. Hakeme gikinida cikaramaz
Yorum Yap
-
Turkiye'de basarili olamayan Bilic'in Avrupa'da ust duzey liglerde basarili olmasi imkansiz. Zaten Moskova'nin basindayken de Moskova klubunun tarihinde ki en cok para harcanan transfer doneminin ardindan 9. yapabilmisti. West Ham'da da onemli bir basariya imza atacagini dusunmuyorum - ama umarim yanilan ben olurum. Her ne olursa olsun seviyorum bu adami.
Yorum Yap
-
ooohhoooo siz ?ok erken ba?lam??s?n?z ama yaaa
Haunted and unhappy match! I have to accept the coach's decisions but I was disappointed when i had to go back to the bench after 35'
Angelo Ogbonna ??@OgbonnaOfficial 24 dk.24 dakika ?nce
I was not playing badly. However I don't give up, we don't give up!
Yorum Yap
-
Aslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterooohhoooo siz ?ok erken ba?lam??s?n?z ama yaaa [emoji38][emoji38][emoji38]
Haunted and unhappy match! I have to accept the coach's decisions but I was disappointed when i had to go back to the bench after 35'
Angelo Ogbonna ??@OgbonnaOfficial 24 dk.24 dakika ?nce
I was not playing badly. However I don't give up, we don't give up!
?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!
Yorum Yap
Yorum Yap