Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendisiyle denk ve d???k takimlara kar?? 5 macta 1 galibiyet ve bu maclarin 4'u kendi sahasinda...Bu da tesad?f olamaz herhalde...Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTaktisyenli?i vasat ;
Arsenal , Liverpool ve o ma?a kadar hen?z gol yemeyen city'i deplasmanda yendi.
Tesad?f zaten bu 3 galibiyet..gif)
Taktisyenli?i zay?f birisini deplasmanda etihad stad?na ??kar bakal?m ne oluyor...
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Kendisiyle denk ve d???k takimlara kar?? 5 macta 1 galibiyet ve bu maclarin 4'u kendi sahasinda...Bu da tesad?f olamaz herhalde...Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTaktisyenli?i vasat ;
Taktisyenli?i zay?f birisini deplasmanda etihad stad?na ??kar bakal?m ne oluyor...
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
T?m ma?lar?n? izledim hele City ma??nda neredeyse kaleye gitti?i t?m toplar gol oldu West Ham ataklar?nda. West Ham ilk 8 e giremeyecek bak g?receksin ki kadrolar? da gayet iyi.
Bir yorum yaz:
-
Taktisyenli?i vasat ;
Bir yorum yaz:
-
D?nyada hi?bir b?y?k tak?m? ?al??t?racak kapasitesi yok. Stres kald?ramayan bi adam. Taktisyenli?i zaten vasat. West Ham tam lay???.Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 Y?l i?inde ingilterede a class tak?mlardan birine gider.
Bir yorum yaz:
-
Ustal?k d?nemi ba?lad? diyorsun yani bilic reyizinAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster7 ma? 13 puan hi? izledinizmi bilmiyorum ama k?sa s?rede iyi tak?m yaratt?
siz ele?tirdikte bilic usta b?y?yor.gif)
birg?n del bosqueyi izledi?iniz gibi Bilic hocay?da izlemek zorunda kalacaks?n?z
?ampiyonluk en ?ok sana yak???r ?anl? Be?ikta? !!
Bir yorum yaz:
-
Del Bosque nereee. T?rkiye S?per ligi nere.gif)
60 lar?n futbolunun oynand??? ?lkede ba?ar?l? olsun ba?ar?s?z olsun ben bu adamlar? ele?tiremem...
Bir yorum yaz:
-
ne kadar ekmek o kadar k?fteAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeyi izledi?imiz gibi neyi? Del Bosque bize gelmeden ?nce zaten omzunda samanyolu vard?. Bilic bize geldi?inde Lokomotiv Moskova'dan kovulmu? bi adamd? bizde ise bug?n i? sahada oynayaca??m?z derbide "Psikolojik bask?n?n aleyhimizde olmas? durumu" nu yaratarak gitti. 8 derbi 6 ma?lubiyet 0 galibiyet 2 y?l tek kupa yok.Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster7 ma? 13 puan hi? izledinizmi bilmiyorum ama k?sa s?rede iyi tak?m yaratt?
siz ele?tirdikte bilic usta b?y?yor.gif)
birg?n del bosqueyi izledi?iniz gibi Bilic hocay?da izlemek zorunda kalacaks?n?z
West Ham'? ilk 8 e sokamaz ha diyelim ki soktu zerre ?z?lmem ??nk? Bilic ba?ar?lara yelken a?acak kapasitede biri de?il.
ve e?it ko?ullarda yar??mad? bu adam tff-hakem-oyuncu kadrosu
arkas?nda basiretsiz bir y?netim
1960 model ligde ba?ar? ya da ba?ar?s?z kriteri ?ok ?nemli de?il bence
West Ham ilk 8e rahat girecek sene sonu burada yine konu?uruz seninle umar?m.gif)
Bu arada Bilicin h?rvatistan milli tak?m? ile oynatt??? ses getiren futboluda hat?rlamak istemiyorsunuz san?r?m
?tiraf edelim SLAVEN B?L?C ki?ilik ve vizyon olarak buraya ?ok kaliteli geldi kald?ramad? ?lke futbolu
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: