Ben ?ahsen seviyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?.L. Final : Barcelona - Juventus 21:45
??k?ş
X
-
Kosova'y? seven ya ?ok seviyor sevmeyen nefret ediyor. B?yle de ilgin? bir tip.
Ben ?ahsen seviyorum
evet itici tonlamalar? olmasa daha iyi ama bu da ma??n heyecan?n? artt?ran fakt?rler bir nevi.
-
tam dusuncelerime tercuman olmus. ercan taner neden anlatmiyor ki maciAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u mal spikeri kim koymu? ya kosova m?d?r nedir aptal aptal tespitler yap?yor akl?nca ?slubu da zaten kendi evde kendine ma? anlat?yormu? gbi yok L1 ortas? yapm?? messi playstationdaki gibi ulan
Bir yorum yaz:
-
Ke?ke her ma?? Kosova anlatsa.Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u mal spikeri kim koymu? ya kosova m?d?r nedir aptal aptal tespitler yap?yor akl?nca ?slubu da zaten kendi evde kendine ma? anlat?yormu? gbi yok L1 ortas? yapm?? messi playstationdaki gibi ulan
Bir yorum yaz:
-
?ki hafta ?nce bayern m?nihe, d?n samsuna bug?n juventusa sa?lam iddialara girdim. T?kendim yemin ediyorum hayata k?st?m.
Bir yorum yaz:
-
Bi tobe ceker misin lutfen? :dAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu adam?n uluslararas? seviyedeki performans? ?o?u zaman 10 ?zerinden 9 ve ?st? zaten.
Adam? ligden bildi?imiz i?in istesek de sevemiyoruz ama adam gelmi? ge?mi? en ba?ar?l? T?rk hakemi olarak ad?n? ?oktan yazd?rd? bence.
Uluslararas? performans? i?in helal olsun.
Bir yorum yaz:
-
?u mal spikeri kim koymu? ya kosova m?d?r nedir aptal aptal tespitler yap?yor akl?nca ?slubu da zaten kendi evde kendine ma? anlat?yormu? gbi yok L1 ortas? yapm?? messi playstationdaki gibi ulan
Bir yorum yaz:
-
Bu adam?n uluslararas? seviyedeki performans? ?o?u zaman 10 ?zerinden 9 ve ?st? zaten.
Adam? ligden bildi?imiz i?in istesek de sevemiyoruz ama adam gelmi? ge?mi? en ba?ar?l? T?rk hakemi olarak ad?n? ?oktan yazd?rd? bence.
Uluslararas? performans? i?in helal olsun.
Bir yorum yaz:
-
pirlo, pogba, markota, tevez vitesi artt?rd? yaln?z ?u dakikalarda bir gol bulmalar? devre aras?na moralli girmelerini sa?lar. aman Vidal bir ??lg?nl?k yapay?m deme.
Bir yorum yaz:
-
a??r ?ekimde izledim hi?bir ?ey yok iyi yedirirmi? yaln?z hakem verseymi?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: