sa?mal?k dan ba?ka bir ?ey degil ?lkede her mekanizma ?ok ag?r ve yava? i?liyor madem erteleyeceksin bu haftay? ertele nas?l bir zihniyet bu t?p kafal? ve terimden kurtulmad?k?a t?rk futbolu ileri gitmez arkada?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per lige 1 hafta ara verildi
??k?ş
X
-
Aslı Sefer Unuvar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?er biz bu ak?am puan kaybedersek o zaman g?r?n Be?ikta?l?n?n halini. Yeminle ligleri top yek?n iptal ettiririz.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sefer Unuvar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?er biz bu ak?am puan kaybedersek o zaman g?r?n Be?ikta?l?n?n halini. Yeminle ligleri top yek?n iptal ettiririz.
HTC One X cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig ertelemenin ne gibi bir katk?s? olur. Kapat a? d?zelsin gibi bir ?ey de?ilki bu.
Failleri bulsan ne fark edecek. G?venli bir futbol ortam? m? olacak.
Bu y?neticilerin bu futbolcular?n bu medyan?n oldu?u yerde silah ta patlar bomba da d??enir.
Bu arada verilen ara en ?ok bize yarayaca??n? d???n?yorum. ?zellikle bu ak?am kazan?rsak.
Yorum Yap
-
Aslı Haktan Samurkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz,
30. hafta Anteple i?erde oynuyoruz
31. hafta Akhisar deplasman? (Hafta i?i)
32. hafta Konya i?erde.
fener,
30. hafta sivas deplasman?
31.hafta erciyes i?erde
32.hafta mersin deplasman
gs,
30.hafta konya i?erde
31.hafta mersin deplasman
32.hafta gen?ler i?erde
durum bu bakal?m buradan hangi tak?m ??kacak. fener ve gs daha 2 tane hafta i?i kupa ma?? oynayacaklar.
Yorum Yap
-
Ortada teror olayi var hala sakatlar ne olacak diyenler var zaten bu futbolu yonetenlerin yuzunden hep bunlar o arabadaki birinin yerine koyun fb diye bakmayin olaya... adam giden arabaya pompali tufekle soforu vurmaya calisiyor o araba viyadukten devrilse 3 5 kisi ?lse olacak kaosu dusunebiliyormusunuz.. bunlari dusunmuyoruzda sakatlar ne olcak diyoruz bu ulkede futbolu komple kaldiricaksin bu ulkede futbol felan oynanmiyor iyide yonetilmiyor da baskanindan taraftarina kadar hersey kavga kin nefret uzerine.. isterse 11i sakat olsun fbnin 1 haftadami donecekler donse ne donmese ne cogu futbolcunun ufacik bebeleri var yetim kalsa ne olacak olayi basite indirgemeyelim cogu futbolcu deplasmabdan otobusle donerken giderken maca kuskuyla gider bu psikoloji bile yeter o futbolculara..
Yorum Yap
-
Aziz : Emenike k?st?, Sow ka?t?, psikolojimiz bozuldu... Sakatlar iyile?ene kadar lig tatil edilsin.
Demir?ren : Tamam
Duygun Yarsuwat : O zaman bizde oynamayiz...Burak sakat penalti jokerini kullanam?yoruz... Lazyo ma??nda laz?m.
Demir?ren : Tamam
Fikret Ba?gan : H?mmmmmmm Mmmmmmmmmm
BjK Taraftari : Liginize .okay?m !!!
Yorum Yap
-
Yanliz sizinde dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bugun tff baskani,bursaspor,sivas,rize ve eskisehir baskanlari fenere gecmis olsun ziyaretine gitmisler.Kotu dusunmekte istemiyorum ama fenerin bursa,sivas ve eskisehir ile maclari var acikcasi dusunduruyor beni diger klup baskanlari niye gitmedi yada kotumu dusunuyorumki
Yorum Yap
Yorum Yap