a. qu ?ikeci frans?z k?rmas? masonik aristokrat fetocular? sizi..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
Bence her avrupa mac?ndan sonra deplasmana gitmeleri dezavantaj + her avrupa ma?? ?ncesindeki i? saha ma??nda kafalar cl de olacak.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTwitter'da fikst?r ile yaz?lan ?eyleri okudum da Galatasaray'a nefretim iyice artt?.
Fenerlilerin uydurmas? bu analizler avantaj falan sa?lam?yor ?s ye.
Yorum Yap
-
Avrupa ma??ndan ?nce i?eride oynamak avantaj bence.Aslı Necip Tepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence her avrupa mac?ndan sonra deplasmana gitmeleri dezavantaj + her avrupa ma?? ?ncesindeki i? saha ma??nda kafalar cl de olacak.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTwitter'da fikst?r ile yaz?lan ?eyleri okudum da Galatasaray'a nefretim iyice artt?.
Fenerlilerin uydurmas? bu analizler avantaj falan sa?lam?yor ?s ye.

Yorum Yap
-
shop resim. kald?rd?m. ama bu gsninyapt??? ?ikeleri ?aibeyi de?i?tirmez.En son düzenleyen Yusuf Arslan; 17-09-2018, 20:08.
Yorum Yap
-
nerede ? acilmiyor resim.Aslı Yusuf Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nal Aysal ba?kanl??? d?neminde Frans?zlar?n atas? Napolyon posteri Atat?rk posteri yerine as?l?.
simdi twitterda arastirdim buldumda bu shop deilmi eminmisiniz?En son düzenleyen Doruk Kaymak; 17-09-2018, 20:11.
Yorum Yap
-
[MENTION=1394]Doruk Kaymak[/MENTION] shopmu? evet. ama bu gsnin ?aibesini de?i?tirmez.En son düzenleyen Yusuf Arslan; 17-09-2018, 20:09.
Yorum Yap

Yorum Yap